+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Zakelijke dienstverlening Verbeter de klantervaring, bespaar kosten en loop voorop met de automatisering & digitalisering van je diensten!

Zakelijke dienstverlening

Kunstmatige intelligentie (AI), The Internet of Things (IoT), Big Data en Selfservice zijn trends die organisaties snel en wendbaar maken. Door nieuwe technologie├źn toe te passen verbeter je de klantervaring, bespaar je kosten en loop je voorop. Samen digitaliseren en automatiseren we jouw diensten en boeken we succes.

Proces & Selfservice Automatisering

Klanten verwachten steeds vaker dat ze 24/7 business kunnen doen. Om dit te ondersteunen wordt er gebruik gemaakt van een selfservice-portaal of mobiele app. Achterliggende backend processen moeten echter wel volledig geautomatiseerd worden. Axians is sterk in het integreren van bestaande systemen en het ontsluiten van databronnen in portalen.

Wie zijn we

Axians is een dienstverlener die 24/7 voor je klaar staat. Wij vinden mensen belangrijker dan technologie en willen ons onderscheiden door dicht bij de klant te staan. Niet voor niets is onze slogan The best of ICT with a human touch.

Socials

Powered by