Enterprise ready open source technologie

Red Hat is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Open Source software oplossingen, zoals OpenShift, Linux, Ansible, OpenStack en Virtualisatie. Met deze enterprise ready open source technologie kun je snel applicaties bouwen en in gebruik nemen, zonder dat je zorgen hebt over de onderliggende infrastructuur.

Wanneer het gaat om containerplatformen dan werkt Axians samen met Red Hat. OpenShift is het containerplatform van Red Hat en is gebaseerd op Kubernetes open source projecten.

OpenShift biedt extra ondersteuning voor het gecentraliseerd loggen en monitoren van containers en daarmee de koppelvlakken in die containers. OpenShift heeft ook een gebruikersvriendelijke webgebaseerde console die door beheerders en developers gebruikt kan worden voor het aanmaken, monitoren en beheren van containers.

Axians is al jaren trotse Premier Partner van Red Hat in Nederland.

Maak kennis met onze Red Hat oplossingen

 • Neptune

  Met Nepune kun je snel en veilig data ontsluiten en uitwisselen met andere partijen. Daarmee realiseer je de gewenste gebruikersbeleving en efficiency.
  Meer weten
 • CaaS

  Neem Red Hat OpenShift via Container as a Service (CaaS) als een dienst af. Wij richten het platform in, verzorgen de monitoring, voeren de benodigde updates uit en zorgen dat de afgesproken service levels worden gehaald.
  Ontdek CaaS
 • KaaS

  Ontdek onze managed dienst waarbij Microsoft en Red Hat het platform monitoren en updaten. Daar heb jij geen omkijken meer naar.
  Lees meer
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een project? Een vraag? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht met ons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact  op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.