Na ERP komt zonneschijn

Na ERP komt zonneschijn, of toch niet…

De transitie naar ERP in de zorg is complex, vaak gezien als een last in plaats van een hulpmiddel. De derde generatie, ERP 3.0, belooft verbeteringen met innovatieve technologieën voor efficiëntere zorgprocessen.

Lees meer

Industrie Business Applications Blog

Nooit meer switchen van ERP systeem

Ervaar hoe je met ons cloudgebaseerde ERP systeem stabiliteit en innovatie behoudt. Zeg 'ja' tegen een forever ERP systeem!
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Geef je organisatie meer ademruimte met de automatische inkoop feature!

Een van de gebieden waarop zorginstellingen kunnen profiteren van technologische vooruitgang is het inkoopproces. Het implementeren van automatische inkoopfunctionaliteiten in een ERP-systeem kan aanzienlijke voordelen bieden, waaronder efficiëntieverbeteringen, tijdsbesparing en nauwkeuriger voorraadbeheer. In deze blog zullen we dieper ingaan op wat automatische inkoop is en hoe dit kan bijdragen aan het succes van organisaties in de zorg.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Alles wat je moet weten over efficiënt en voordelig aanvraag- en orderbeheer

Aanvraag- en orderbundeling is voor ziekenhuizen en zorginstellingen een cruciaal onderdeel van hun ERP-systeem. Door weloverwogen gebruik te maken van deze functionaliteit ben je niet alleen voorbereid op de dagelijkse routine maar ook op de uitzonderingssituaties. Zo kun je de efficiëntie van het inkoopproces verbeteren, kosten besparen, de voorraadniveaus optimaliseren en meer controle krijgen over het inkoopproces. Dit leidt tot logistieke efficiëntie en sneller handelen, wat vooral voordelen oplevert voor de ondersteunende diensten.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Na ERP komt zonneschijn, of toch niet…

Door toenemende behoefte aan efficiëntie is de laatste jaren de focus komen te liggen op de geïntegreerde automatisering van de ondersteunende processen in de zorg. Wij leggen uit hoe een ERP 3.0 oplossing kan zorgen voor meer tijd voor de patiënt en handen aan het bed.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Kwalitatief betere Zorg door accuraat, flexibel en overzichtelijk prijsbeheer

Met behulp van een accuraat, flexibel en overzichtelijk prijsbeheer kan kwalitatief betere Zorg worden geleverd. We leggen uit hoe.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Waarom wij hebben gekozen voor Microsoft als partner

Werk jij voor jouw bedrijfskritische informatiseringsoplossingen met de juiste leverancier? Lees waarom wij voor Zorg ERP hebben gekozen voor Microsoft als partner.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Meer tijd voor zorg met kunstmatige intelligentie: AI

Met kunstmatige intelligentie kan jouw zorg organisatie efficiënter werken! Zo bespaar je jezelf en je collega's zeeën van tijd! Tijd die je kunt besteden aan waar het allemaal echt om draait: de zorg!
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Zorg ERP gebaseerd op de nummer 1 in top-10 van de beste ERP-systemen wereldwijd: Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is onlangs uitgeroepen tot het beste ERP-systeem wereldwijd. Een mooie bevestiging van de strategische keuze als onderliggende platform voor Zorg ERP voor onze klanten.
Lees meer

Aan de slag met Zorg ERP?