Podcast: Hoe Zorg ERP helpt de zorgsector toekomstbestendig te maken

Onlangs waren André Hendriks (Director Healthcare), Suzanne Beijnen (Manager Zorg ERP) en Matthijs Tromp (Productowner Zorg ERP) te gast bij New Business Radio om te praten over de toekomst van de zorgsector en de rol die ICT daarin kan spelen om de zorgsector  toekomstbestendig te maken. Axians, als ICT totaalleverancier in de zorg, kan een  belangrijke rol vervullen  in het bieden van antwoorden op de uitdagingen binnen de zorgsector.

Zorg ERP

Na ERP komt zonneschijn, of toch niet…

De transitie naar ERP in de zorg is complex, vaak gezien als een last in plaats van een hulpmiddel. De derde generatie, ERP 3.0, belooft verbeteringen met innovatieve technologieën voor efficiëntere zorgprocessen.

Lees meer over Zorg ERP:

Zorg Business Applications Blog

Wat betekent Microsoft’s mantra ‘Do more with less’ voor jouw ERP-oplossing?

Wat betekent Microsoft's mantra: Meer doen met minder? Minder tijd, minder kosten en minder complexiteit. Maar tegelijkertijd wel met meer innovatie, meer wendbaarheid en meer veerkracht.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Hoe een flexibel, betrouwbaar en effectief salarisadministratie op te zetten in de zorgsector

Beheer je salarisadministratie zelfstandig, bespaar tijd en voldoe moeiteloos aan wet- en cao-eisen.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Alles wat je moet weten over efficiënt en voordelig aanvraag- en orderbeheer

Aanvraag- en orderbundeling is voor ziekenhuizen en zorginstellingen een cruciaal onderdeel van hun ERP-systeem. Door weloverwogen gebruik te maken van deze functionaliteit ben je niet alleen voorbereid op de dagelijkse routine maar ook op de uitzonderingssituaties. Zo kun je de efficiëntie van het inkoopproces verbeteren, kosten besparen, de voorraadniveaus optimaliseren en meer controle krijgen over het inkoopproces. Dit leidt tot logistieke efficiëntie en sneller handelen, wat vooral voordelen oplevert voor de ondersteunende diensten.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Kwalitatief betere Zorg door accuraat, flexibel en overzichtelijk prijsbeheer

Met behulp van een accuraat, flexibel en overzichtelijk prijsbeheer kan kwalitatief betere Zorg worden geleverd. We leggen uit hoe.
Lees meer
Zorg Business Applications Blog

Zorg ERP gebaseerd op de nummer 1 in top-10 van de beste ERP-systemen wereldwijd: Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is onlangs uitgeroepen tot het beste ERP-systeem wereldwijd. Een mooie bevestiging van de strategische keuze als onderliggende platform voor Zorg ERP voor onze klanten.
Lees meer
Zorg ERP

Aan de slag met Zorg ERP?