Productvisie Zorg ERP

Zorg ERP wordt ontwikkeld op initiatief van Axians Healthcare. De ontwikkeling van Zorg ERP doen we niet alleen. We hebben een passie voor de zorg en we hebben verstand van ICT, maar om echt te begrijpen  wat er leeft in de zorg en hoe we aan een betere zorgervaring kunnen bijdragen zijn we geregeld in gesprek met de sector zelf. Zij zijn de zorgprofessionals en kunnen ons perfect van input voorzien op basis waarvan wij slimme ICT-oplossingen kunnen bouwen.

Onze visie is dan ook als volgt:

“Wij werken samen met ziekenhuizen en zorginstellingen om bij te dragen aan een betere zorgervaring in Nederland. Dit doen we door administratieve lasten te verlichten en kosten te besparen in bedrijfsprocessen door middel van een functioneel rijke ERP-oplossing. Hierbij staan sectorkennis, technologische innovaties en het maatschappelijk belang centraal. Zo bieden wij zorgprofessionals een helpende hand met vakkennis en de innovatieve kracht van Axians en onze partners”

Logo Microsoft Partner of the Year

Microsoft Partner of the Year!

Axians is in Nederland uitgeroepen tot “Microsoft Country Partner of the Year”. Dit is het resultaat van een gezamenlijke ambitie, goede samenwerking, indrukwekkende groei in diverse gebieden en de ontwikkeling van marktgerichte oplossingen. We zijn erg blij met deze erkenning vanuit Microsoft.

Bij vragen, opmerkingen of suggesties is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dat kan via onderstaand telefoonnummer, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen graag verder.

Contactgegevens

Zorg ERP

Neem contact met ons op