Ondersteunende diensten in het ziekenhuis zijn de stille krachten achter goede, toegankelijke en betaalbare zorg. Of het nu gaat om de inkoop van chirurgische instrumenten, het tijdig laten keuren van infuuspompen of het bestellen van de juiste maaltijden, rekening houdende met de dieetvoorschriften van de verschillende patiëntgroepen; inkoop, logistiek, financiën en HR vormen cruciale onderdelen die bepalend zijn voor de kwaliteit van zorg.

  • Hoe vaak worden in jouw ziekenhuis operaties afgezegd omdat een cruciaal instrument niet op voorraad blijkt te zijn of omdat een specifiek op elkaar ingespeeld team niet ingeroosterd kan worden?
  • Hoeveel tijdverlies hebben verpleegkundigen omdat ze op zoek zijn naar een infuuspomp of andere dwaalapparatuur?
  • Hoe consequent worden contracten nageleefd waarin wordt afgesproken dat leveranciers ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van (medische) apparatuur?
Zorg ERP

Naadloze integratie met  overige oplosssingen

Zorg ERP is een specifiek voor ziekenhuizen ontwikkeld ERP-systeem dat van de grond af aan is opgebouwd om te voldoen aan specifieke eisen en wensen van ziekenhuizen. Axians maakt daarbij gebruik van een stabiele basis: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zorg ERP bevat onder andere  functionaliteiten uit de Microsoft-suite  op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en de Azure Cloud.

Zorg ERP

Aan de slag met Zorg ERP?