De langdurige zorg staat voor een grote uitdaging: door vergrijzing groeit de vraag snel, terwijl er niet meer medewerkers bij komen. De enige oplossing ligt in effectiever en efficiënter werken. Te beginnen met een betere bedrijfsvoering. Want een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering heeft direct impact op de zorgverlening.

 

Zorg ERP is een specifiek voor de langdurige zorg ontwikkeld ERP-systeem dat van de grond af aan is opgebouwd om te voldoen aan specifieke eisen en wensen van thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen en organisaties in de gehandicaptenzorg. Axians maakt daarbij gebruik van een stabiele basis: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zorg ERP is  specifiek  doorontwikkeld voor de langdurige zorg.

Zorg ERP
  • Kan jouw financiële afdeling altijd alle geleverde zorg goed declareren of ontstaan er declaratiefouten doordat het EPD/ECD en de financiële administratie niet goed gekoppeld zijn?
  • Zijn jouw vraagvoorspellingen en de afspraken met leveranciers zo goed dat er zelden nog een spoedbestelling nodig is? Of moeten zorgverleners regelmatig met kunst- en vliegwerk incontinentiematerialen of po’s bij andere locaties opvragen omdat ze tekortkomen?
  • Kun jij garanderen dat alle vervoersbewegingen vanuit leveranciers en vanuit het centrale magazijn zijn geoptimaliseerd? Of rijdt er regelmatig nog een extra bestelbusje naar een locatie omdat er een fout is gemaakt in de bestellingen?
Zorg ERP

Aan de slag met Zorg ERP?