Microsoft als innovatieve en betrouwbare partner

Zorg ERP is ten opzichte van andere ERP-oplossingen in de zorgmarkt een wereld van verschil. Gebaseerd op het innovatieve Microsoft Dynamics 365 Business Central krijgen gebruikers van Zorg ERP een wereldwijd bewezen, betrouwbare en stabiele ERP-motor ter ondersteuning van geavanceerde inkoop, standaard en OK-logistieke en financiële processen. Elke voorraadwijziging leidt real-time tot een grootboekwijziging. Budgethouders hebben elk moment inzicht in de financiële wijzigingen van hun budget, maar ook op de verplichtingen ontstaan uit inkooporders, decentrale aanvragen en op de projecten.

Zorg ERP gaat nog verder en biedt in combinatie met het Microsoft Azure Cloud platform toegang tot innovatieve en intelligente cloud diensten als Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning en Data Intelligence. Zorg ERP behoort daarmee tot het meest moderne, innovatieve en vooruitstrevende ERP systeem voorhanden. Een ERP-oplossing dat nu al werkt mét en volledig is voorbereid voor verdere toekomstige innovaties: ERP 3.0!

Door vergaande en naadloze integratie met de bekende oplossingen binnen de Microsoft 365 suite werk je vanuit de meest toepassingsgerichte oplossingen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, direct met Zorg ERP. Met toegang tot het innovatieve Microsoft Power Platform wordt Zorg ERP nog gebruiksvriendelijker, denkt het met je mee en gaat Zorg ERP vóór jou werken. Denk daarbij aan aanvragen op basis van Virtuele Agenten (chatbots), toepassing van Kunstmatige Intelligentie als ook voorraad- en of vraagvoorspelling op basis van patroonherkenning met Machine Learning. Alles binnen 1 cloud suite en zonder afbreuk aan data veiligheid, AVG vereisten en autorisatie instellingen.

Zorg ERP is een geïntegreerde oplossing. Dit houdt in dat geavanceerde Inkoop, (OK) logistiek en financiële processen die kenmerkend zijn voor de Zorg worden geïntegreerd en geautomatiseerd. Naast ondersteuning van Zorg specifieke ondersteunende processen biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central ook een bewezen HRM en Salaris administratie maar sluiten we Zorg ERP ook zonder moeite naadloos aan op je bestaande HRM en Salaris administraties.

Microsoft componenten

Microsoft POTY

Microsoft Partner of the Year!

Axians is in Nederland uitgeroepen tot “Microsoft Country Partner of the Year”. Dit is het resultaat van een gezamenlijke ambitie, goede samenwerking, indrukwekkende groei in diverse gebieden en de ontwikkeling van marktgerichte oplossingen. We zijn erg blij met deze erkenning vanuit Microsoft.

Zorg ERP

Aan de slag met Zorg ERP?