Ondersteunende diensten in het ziekenhuis zijn de stille krachten achter goede, toegankelijke en betaalbare zorg. Toenemende informatie- en regeldruk vraagt steeds meer registratie. Hedendaagse ERP-oplossingen zorgen voor een effectieve ondersteuning voor inkoop, logistieke en financiële processen en bewaking van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van informatie: ERP 2.0. De toenemende druk op zorg vraagt echter juist om efficiëntere ERP-oplossingen. Oplossingen die ondersteunen in de registratie en verwerking van al die data en informatie. Een oplossing die beslissingsondersteunend en voorspellend is; kortom een ERP oplossing die vóór jou werkt: ERP 3.0.

ERP 3.0: Innovatie van morgen, vandaag beschikbaar

Zorg ERP is ten opzichte van andere ERP-oplossingen in de zorgmarkt een wereld van verschil. Gebaseerd op het innovatieve Microsoft Dynamics 365 Business Central krijgen gebruikers van Zorg ERP een wereldwijd bewezen, betrouwbare en stabiele ERP-motor ter ondersteuning van geavanceerde inkoop, standaard en OK-logistieke en financiële processen. Elke voorraadwijziging leidt real-time tot een grootboekwijziging. Budgethouders hebben elk moment inzicht in de financiële wijzigingen van hun budget, maar ook op de verplichtingen ontstaan uit inkooporders, decentrale aanvragen en op de projecten.

Zorg ERP gaat verder en biedt in combinatie met het Microsoft Azure Cloud platform toegang tot innovatieve en intelligente cloud diensten als Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning en Data Intelligence. Zorg ERP behoort daarmee tot het meest moderne, innovatieve en vooruitstrevende ERP systeem voorhanden. Een ERP-oplossing dat nu al werkt mét en volledig is voorbereid voor verdere toekomstige innovaties: ERP 3.0!

Niet alleen makkelijker, het wordt ook leuker met Zorg ERP

Werken vanuit Outlook, ondersteund door Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning en inzet van Chatbots.

Door vergaande en naadloze integratie met de bekende oplossingen binnen de Microsoft 365 suite werk je vanuit de meest toepassingsgerichte oplossingen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, direct met Zorg ERP. Met toegang tot het innovatieve Azure Intelligent Cloud- en Power Platform wordt Zorg ERP nog gebruiksvriendelijker, denkt het met je mee en gaat Zorg ERP vóór jou werken. Denk daarbij aan aanvragen op basis van Virtuele Agenten (chatbots), toepassing van Kunstmatige Intelligentie als ook voorraad- en of vraagvoorspelling op basis van patroonherkenning met Machine Learning. Alles binnen 1 cloud suite en zonder afbreuk aan data veiligheid, AVG vereisten en autorisatie instellingen.

Er is momenteel geen ander ERP systeem die deze functies op deze wijze combineert.

  • Kunstmatige intelligentie

    Facturen worden op basis van kunstmatige Intelligentie uit de stroom van e-mails gefilterd en gelijk geboekt in Zorg ERP

  • Microsoft 365 integratie

    Vanuit Zorg ERP chat je met je collega’s via je Microsoft Teams omgeving over ingediende bestel aanvragen.

  • Identity en Access Management

    Identity en Access Management borgt dat data via ingezette oplossingen binnen het Microsoft 365 platform geautoriseerd en veilig worden verwerkt.

Naadloze integratie met overige oplossingen

Zorg ERP is een geïntegreerde oplossing. Dit houdt in dat geavanceerde Inkoop, (OK) logistiek en financiële processen die kenmerkend zijn voor de Zorg worden geïntegreerd en geautomatiseerd. Naast ondersteuning van ziekenhuis specifieke ondersteunende processen biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central ook een bewezen HRM en Salaris administratie maar sluiten we Zorg ERP ook zonder moeite naadloos aan op je bestaande HRM en Salaris administraties en alom gebruikte ZIS oplossingen.

 

Zorg ERP van Axians

Met meer dan 40 jaar ICT-ervaring in de Zorg en gedreven door de passie voor technologie en ons hart voor de Zorg is Axians Zorg ERP  ontstaan.  We begrijpen je uitdagingen, weten wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe wij ICT voor jou kunnen laten werken. Met ruim 600 klanten in de zorg en ruim 25% van de Nederlandse Ziekenhuizen werken we samen om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. We gaan graag het gesprek aan hoe we gezamenlijk de zorg nog mooier kunnen maken.

 

Zorgspecifieke issues

Clientgelden, Clienfacturering, inzage in financieringsstromen, maar ook bevoorrading van decentrale locaties zonder magazijnfunctie. Alle stromen binnen jouw organisatie overzichtelijk in één applicatie. Zo heb je tijd voor jouw core business in plaats van bezig te zijn met randzaken in je organisatie.

Antwoord op versnipperd applicatielandschap

Integreer verschillende disciplines in één applicatie, één database en benaderbaar vanuit de Cloud. Niet meer klikken tussen schermen, maar alles overzichtelijk in één applicatie. Zo werk je sneller en maak je tegelijkertijd minder fouten tijdens bestellingen, boekingen en andere werkzaamheden.

Snel, simpel en standaard

Financiële, logistieke, inkoop-, HRM- of CRM processen: de ERP-oplossing is breed inzetbaar. Omdat Zorg ERP eenvoudig en volgens best practise is opgezet zulke tijd besparen en meer aandacht hebben voor jouw cliënten en/of patiënten.

Axians referenten Business Applications voor Zorg

De volgende ziekenhuizen en instellingen gingen je reeds voor

We hebben al een groot aantal ziekenhuizen geholpen bij de volgende digitaliseringsstap.

Aan de slag met Zorg ERP?

Onze experts staan voor je klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.