Salarisadministratie vergemakkelijken

Oei, wat is de salarisadministratie toch veel werk. Niet van de kantoormedewerkers, die gewoon voor een vast aantal uren per maand in dienst zijn. Maar wel van zorgverleners die werken in wisselende diensten. Hou maar eens bij wie wanneer heeft gewerkt en op hoeveel onregelmatigheidstoeslag iemand recht heeft, dat wisselt per maand. Maar geen nood, want de salarisverwerkingsmodule in Zorg ERP komt jou hierbij helpen!

Zorg ERP: Najib

Wisselende uren automatisch verwerken

Zorg ERP koppelt de roosterplanning en urenregistratie aan elkaar in een handige app, die direct communiceert met je salarisverwerkingssysteem. Medewerkers en teamleiders kunnen eventuele fouten in het rooster meteen herstellen en het aantal gewerkte uren in de app controleren. De salarismodule in Zorg ERP berekent vervolgens automatisch het aantal gewerkte uren, de onregelmatigheidstoeslag waar een medewerker recht op heeft en eventuele verlof- of verzuimuren. Dat scheelt jou ontzettend veel tijd.

Zorg ERP: Najib

Financiële regelingen of bonussen eenvoudig verwerken

De software maakt het eenvoudig om medewerkers te selecteren die in aanmerking komen voor een bijzondere regeling, zoals de eenmalige coronabonus. Je kunt selecties maken op bedrijfsniveau, vestigings- of teamniveau, dienstverbandniveau of op het niveau van een individuele medewerker. Heeft een team een bijzondere prestatie geleverd? Met een druk op de knop geef je hen allemaal een eenmalige bonus. De financiële impact hiervan wordt meteen verwerkt.

Zorg ERP: Najib

CAO-wijzigingen automatisch doorvoeren

De salarismodule in Zorg ERP omvat vrijwel alle cao’s in de zorg, waaronder ziekenhuizen, VVT, jeugdzorg, GGZ en gehandicaptenzorg. Loonsverhogingen in het kader van cao-afspraken worden daardoor automatisch verwerkt.

Mocht je ondanks al deze handige functies toch een fout maken die je achteraf moet herstellen, dan kun je herrekenen met terugwerkende kracht. Ook de effecten op journaalposten, grondslagen en loonaangiften worden dan met terugwerkende kracht aangepast. Met andere woorden: Zorg ERP maakt jouw werk een stuk makkelijker. De software is als een virtuele collega die alle administratieve klusjes bij jou uit handen neemt.

Wil je weten welke functies er allemaal in de salarismodule van Zorg ERP zitten? Klik dan op de button hieronder.

Zorg ERP

Aan de slag met Zorg ERP?