Enterprise Network

Het bedrijfsnetwerk verbindt uw medewerkers, uw klanten én uw partners. Het is dus van vitaal belang voor elk bedrijfsproces en speelt een centrale rol bij het vergroten van de wendbaarheid en concurrentiekracht van uw organisatie. Uw netwerk is samengesteld uit componenten zoals het LAN, het WAN, routers en switches, servers, applicaties en opslagfaciliteiten. Maar het is veel meer dan de som der delen: het is de katalysator van productiviteit.

De ruggengraat van elke organisatie

Om optimaal te kunnen presteren is een netwerk dat altijd beschikbaar en makkelijk toegankelijk is van groot belang voor uw organisatie. Een betrouwbaar netwerk dat toegang biedt tot alle benodigde bestanden en applicaties, altijd en vanaf elke locatie.

Mobiliteit is niet meer weg te denken en wordt alleen maar belangrijker. Bovendien moeten de reiskosten teruggebracht worden. Het netwerk moet dus zowel beveiligde, naadloze en optimaal presterende mobiliteit ondersteunen, als u uw medewerkers op afstand wilt kunnen laten werken. Maar het moet ook videoconferencing mogelijk maken als alternatief voor face-to-face bijeenkomsten.

Netwerken verenigen steeds meer functies en worden krachtiger om spraak, data en beeld optimaal beschikbaar te maken. Daardoor kunt u ook uw energieverbruik en uitstoot beperken.

Om uw IT-infrastructuur overzichtelijk te maken bieden wij Axians Lifecycle Management: hiermee krijgt u inzicht in uw omgeving, een administratief overzicht en advies voor de lange termijn.

 

Onze oplossingen

Een goed bedrijfsnetwerk moet niet alleen de cruciale technologieën van uw organisatie ondersteunen maar ook de implementatie van nieuwe, innovatieve processen. Axians voorziet u van robuuste oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen. Bovendien bieden we u diensten voor elke stap in de ontwikkeling van uw netwerk.

A solutionAudit, advies, integratie, implementatie en onderhoud

We kunnen u ondersteunen bij elk netwerkproject. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw netwerk of het vernieuwen van een bestaand netwerk. We bieden u alle benodigde diensten: van het vaststellen van de specificaties en een behoefteanalyse tot en met onderhoud.

A solutionBeveiliging als integraal onderdeel van het netwerk

Wij kunnen beveiliging toepassen op elk facet van uw netwerk. Ook bij het uitrollen van nieuwe technologieën, zoals het software defined network dat uw netwerk slimmer maakt, en bij virtualization en cloud computing.

A solutionCommunicatie en datanetwerken

Axians beschouwt uw bedrijfsnetwerk als de ruggengraat voor de infrastructuur van uw communicatie. Van LAN tot WAN, van VoiP tot  Unified Communications, instant messaging en videoconferencing.

A solutionWireless en mobiliteit

Wilt u uw gasten een draadloos netwerk bieden in een hotel of een bedrijfsgebouw? Of wilt u uw mobiele bedrijfsmedia beheren? Axians verandert het draadloos netwerk in een werkelijke katalysator van flexibiliteit en productiviteit.

De voordelen van Axians

Enable mobility in a secured wayMobiliteit op een veilige manier

Gebruikers willen én moeten overal, altijd en via elk medium kunnen beschikken over netwerken en bestanden. Dit vergroot de productiviteit en optimaliseert interactie tussen de gebruikers.

A unified and cost-efficient networkMaak innovatie mogelijk

Uw netwerk is de ruggengraat van uw informatiesysteem. Axians maakt uw netwerk robuust en tegelijkertijd flexibel om al uw projecten te ondersteunen. Het is de bewaker van uw efficiency en productiviteit.

Enable and support innovationEen multifunctioneel en kostenefficiënt netwerk

Een beveiligd netwerk dat alle benodigde functies samenbrengt en verenigt, verlaagt uw Capex en Opex. Door onze beheersdiensten vindt u de juiste balans tussen vaste en variabele kosten.

Ready for tomorrow’s networkKlaar voor het netwerk van morgen

Wilt u migreren naar de netwerken van morgen? Naar virtualization, convergent en software defined networks en data centers? Axians kan u daarbij ondersteunen met samenhangende oplossingen voor het hosten van uw applicaties en bedrijfsdata.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?