Je netwerk is de basisinfrastructuur die zorgt dat je organisatie goed, veilig en gebruiksvriendelijk kan werken. Maar dat netwerk is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Integraties met cloud, SaaS en IaaS zorgen voor veel meer verkeer tussen je thuisnetwerk en de buitenwereld. Hybride werken zorgt dat je wifi compleet anders wordt gebruikt dan een paar jaar geleden. Ontwikkelingen als SD-WAN, Internet of Things(IoT), microsegmentatie en de toegenomen dreiging van cybercrime zorgen dat netwerkbeheer steeds lastiger binnen de eigen organisatie te doen is.

Iedereen – ziekenhuizen, universiteiten en scholen, maar bijvoorbeeld ook banken en verzekeraars – krijgt met deze uitdaging te maken. In de industrie, de logistiek en andere kennisintensieve technische omgevingen komen daar nog de uitdagingen bij van het integreren van het kantoornetwerk (IT) en de technische omgevingen (OT).

Communicatiestromen komen samen en de hoeveelheid data die verwerkt moet worden neemt dagelijks toe. Daarnaast groeit het aantal aangevraagde aanpassingen ook met de dag. We zien dus in alle markten een behoefte om netwerken flexibeler, schaalbaarder en met minder handwerk te onderhouden. Het verbinden van devices en het koppelen van apparatuur gebeurt steeds meer op basis van software gedreven oplossingen, zodat het gestandaardiseerd, geautomatiseerd, op basis van policies aangestuurd, en uiteindelijk zelfs volledig uitbesteed kan worden. Bij Axians Communication Solutions volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet. Zoals de verdergaande integratie van zero-trust security oplossingen, datacenter & cloud connectiviteit, maar ook IoT toepassingen.

Onze nauwe contacten met alle grote netwerkleveranciers zorgen dat we nieuwe technologieën snel opnemen in ons dienstenpakket en dat onze klanten continu meegroeien met de innovatie op het gebied van networking.

Onze Local, Core & Campus Networking oplossingen

  • Network as a Service (NaaS)

    Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
    Ontdek NaaS
  • Managed (W)LAN

    Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet.
    Ontdek Managed (W)LAN
Axians sfeerbeeld, vrouw werkt achter computer

Local, Core & Campus Networking bij Axians

Bij Axians hebben we jarenlange ervaring met local, core en campus networking. Ons trackrecord van advies, implementatie, operatie en onderhoud van de componenten en systemen die hiervoor gebruikt worden spreekt voor zich. We werken voor de meeste projecten met meerdere leveranciers samen. Zo kunnen we een oplossing samenstellen die voor jou werkt en je helpen te bepalen welke technologische ontwikkelingen voor jou relevant zijn. We leveren niet alleen de technologie, maar we adviseren je ook. Daarnaast ontwerpen, configureren en installeren wij je totale netwerk.

Volledige as-a-service modellen, zoals Axians het Network as a Service (NaaS) model, zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar je netwerk en je voortaan volledig kunt bezighouden met de innovaties waar je gebruikers om vragen. We leveren al onze diensten met een sterke visie op customer success: jouw doelstellingen worden onze doelstellingen en we maken die doelen concreet en meetbaar. Hiervoor hebben wij een servicedesk opgericht. Zij zorgen niet alleen voor troubleshooting, maar treden vanuit ons Network Operations Center (NOC) proactief op bij bedreigingen of potentiële problemen. Zo garanderen we altijd continuïteit en maximale prestaties.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zelf aan de slag met Local, Core of Campus Networking? Onze experts staan voor je klaar om jouw netwerk van meer zichtbaarheid en totale controle te voorzien! Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie