De afgelopen jaren zijn Wide Area Networks (WAN) eigenlijk niet veranderd. Wel hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden om deze langeafstandsnetwerken te verbeteren. De meest belangrijke is misschien wel de opkomst van Software Defined Wide Area Network (SD-WAN).

Met onze SD-WAN oplossing gaan wij verder dan alle andere spelers die deze oplossing aanbieden. Wij zorgen ervoor dat jij een volledig beeld krijgt van alle verbindingen tussen jouw gebruikers en applicaties die in de datacenters en cloud ontstaan. Hierdoor kunnen wij de best passende route tot aan de applicatie zelf leveren.

 

 

Zie het als een snelweg. Personen adviseren jou enkel over de beste route via het internet en het wereldwijde netwerk (WAN). Doordat wij sensoren gebruiken in de afgeschermde connecties van het internet kunnen wij in jouw cloud providers zien wat daar gebeurt. Met onze intelligente SD-WAN oplossing weet jij al snel waar de uitdagingen in jouw netwerk zich bevinden. Daardoor krijg jij de mogelijkheid om vliegensvlug te reageren, waardoor je instaat bent om handmatig of geautomatiseerd uit te wijken naar een andere cloud omgeving of internet serviceprovider.

Onze SD-WAN is hierdoor een toekomstbestendige oplossing voor jouw organisatie en medewerkers.

Onze SD-WAN oplossingen

 • Network as a Service (NaaS)

  Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
  Ontdek NaaS
 • Software-defined wide area network

  Steeds meer organisaties kiezen om meerdere redenen voor SD-WAN oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat de SD-WAN markt de komende jaren groeit met meer dan 30%. Wij vertellen je hoe onze SD-WAN een toekomstbestendige oplossing is voor jouw organisatie en medewerkers.
  Ontdek SD-WAN

Meer weten over onze SD-WAN oplossingen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw netwerk van meer zichtbaarheid en totale controle te voorzien! Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.