Netwerkbeheer staat onder druk

Hoe ga je als netwerkbeheerder om met de eisen van de digitale economie? Hoe balanceer je tussen beperkte budgetten en de steeds luidere roep om snelle innovatie?  Als IT-beheerder moet je steeds meer doen met steeds minder mensen en budget. De marges staan onder druk, dus wordt er vaak gesneden in het IT-budget. 

Maar ondertussen wordt je netwerk ouder, ben je achter met updates en upgrades en heb je geen ruimte om te investeren in nieuwe technologie. Terwijl de eisen aan je netwerk wel toenemen. Overnames en fusies, nieuwe markten, nieuwe businessmodellen: het vraagt van jou veel flexibiliteit en wendbaarheid. De business wil vooruit met innovatie en groei, maar jij zit met je netwerk vast in 2012…

Onze oplossingen voor de Groot- en detailhandel

 • NaaS

  Betaal naar gebruik met de connectiviteitsdienst Network as a Service. Een innovatief software defined netwerk, de meest recente functionaliteiten
  Ontdek NaaS
 • Managed (W)LAN

  Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet.
  Ontdek Managed (W)LAN
 • SD-WAN

  Stuur vanuit één centraal punt aan met een Software Defined Wide Area Network (SD-WAN) en beheer je wijdverspreidw computernetwerk (WAN)
  Ontdek SD-WAN
Axians sfeerbeeld, man kijkt naar netwerk bedrading Groothandel

Enterprise Networks voor Groot- en detailhandel bij Axians

Bij Axians helpen we je om je netwerk te veranderen van een blok aan je been in een basis voor innovatie en succes. Door netwerken te bouwen van standaard, software-defined componenten kunnen we onderhoud, updates en deployments volledig automatiseren. Onze organisatie is helemaal ‘verticaal’ ingericht, waardoor je altijd met mensen werkt die retail en groothandel heel goed kennen. Wij hebben die kennis gekoppeld aan onze technische expertise en kant-en-klare netwerkbouwblokken ontwikkeldJe hoeft dus niet meer voor iedere vestiging of iedere locatie zelf, handmatig netwerkprofielen te bouwen, want wij hebben die klaarliggen. Daarmee houd je ook grip op de kosten. Axians NaaS (Network-as-a-Service) gaat nog een stap verderDaarbij nemen we het beheer geheel over en kan de IT-afdeling van retailer of groothandel zich volledig bezighouden met het ondersteunen van de business. 

Het laatste nieuws rondom de Groot- en detailhandel

The Greenery besteedt netwerkbeheer uit aan Axians

The Greenery, een internationale verkooporganisatie van verse groenten en fruit, heeft het beheer van haar netwerkinfrastructuur uitbesteed aan Axians. Dit besluit is onderdeel van de strategie om alle generieke onderdelen van de ICT-omgeving te outsourcen. Door het netwerkbeheer onder te brengen bij een professionele partner maakt de afdeling ICT-beheer van The Greenery zichzelf de business enabler voor innovatie.

Lees meer

Partners

Met onderstaande partners werken wij intensief samen binnen het marktsegment Groot- & detailhandel.

Contact_met_klant

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je zelf aan de slag met Enterprise networks? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie.