Sneller zijn dan de markt

Als Service Provider of Carrier wil je je eindgebruikers de mogelijkheden van je netwerk zo volledig mogelijk laten benutten. Het minimaliseren, liefst zelfs uitbannen, van downtime en het snel verhelpen van problemen op het netwerk hebben de focus. Om connectiviteit te leveren die voldoet aan de eisen van de huidige tijd zijn continue monitoring, end-to-end insights en preventief onderhoud erg belangrijk.

De klassieke aanpak van connectiviteit en beheer is steeds lastiger te combineren met de hedendaagse IT-uitdagingen. Door het gebruik van SaaS- en IaaS-toepassingen en hybride architecturen is het WAN-verkeer enorm toegenomen en wordt het beheer steeds complexer. Naarmate een steeds groter deel van toepassingen en infra vanaf het internet zichtbaar is, nemen ook de beveiligingsuitdagingen toe.

Om tot een goede balans van performance, security en beschikbaarheid te komen zijn veel carriers en providers begonnen met het bouwen van SD-WAN infrastructuur. Maar de concurrentie is sterk en niet iedereen kan zelfstandig de nodige snelheid halen. Axians helpt innovatieve spelers in deze markt om snel te schakelen. Wij hebben de technologie en kennis in huis om jouw eindgebruikers een betere toepassingservaring te bezorgen, voor alle kritieke ondernemingstoepassingen.

Dynamische routing zorgt daarbij voor een efficiënte levering en uitstekende gebruikerservaringen, terwijl de kosten omlaag kunnen. Dure MPLS-verbindingen worden namelijk vervangen door goedkopere breedband-connectiviteit.

Onze oplossingen voor Service Providers & Carriers

We kennen de uitdagingen én de oplossingen van enterprise networks bij service providers & carriers. Lees hier meer over onze oplossingen.

 • NaaS

  Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
  Ontdek NaaS
 • Managed (W)LAN

  Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet.
  Ontdek Managed (W)LAN
 • SD-WAN

  Steeds meer organisaties kiezen om meerdere redenen voor SD-WAN oplossingen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de SD-WAN markt de komende jaren groeit met meer dan 30%. Wij vertellen je hoe onze SD-WAN een toekomstbestendige oplossing is voor jouw organisatie en medewerkers.
  Ontdek SD-WAN
Axians sfeerbeeld, man werkt achter computer Axians sfeerbeeld, vrouw werkt achter computer

Enterprise Networks voor Service Providers & Carriers bij Axians

Als zelfstandig leverancier en beheerpartner is Axians de beste keus voor carriers en serviceproviders die willen innoveren. De kracht van ons aanbod zit hem erin dat we niet alleen next-generation infrastructuur aanleggen en configureren, maar dat we ook (een deel van) het onderhoud overnemen. Powered by Axians, noemen we dat. We adviseren je over de nieuwste connectivity-opties en creëren zo kansen die anders onbereikbaar waren gebleven.

We vervullen daarnaast ook de helpdeskfunctie. We onboarden nieuwe eindklanten, installeren en configureren alle voorzieningen, voeren updates en vervangingen uit en pakken servicevragen op vanuit onze eigen serviceafdeling. Omdat we 24/7 actief je infrastructuur monitoren, kunnen we tijdig, en vaak preventief, ingrijpen bij problemen.

Referentiecase

Klanten Stichting GlasLokaal verzekerd van hoge beschikbaarheid glasvezelnetwerk

Om toegang te krijgen tot een snelle, betaalbare internetverbinding bundelden een aantal Haagse scholen hun krachten. Na een inventarisatie bleek er voldoende animo voor de ontwikkeling van een eigen glasvezelnetwerk dat in 2005 live ging. Inmiddels voorziet de Stichting GlasLokaal ruim 300 klanten in de publieke sector van snel breedbandinternet via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk. Naast scholen in het basis, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs, gebruiken ook culturele instellingen, zorginstellingen in en om Den Haag en het Hoogheemraadschap van Delfland het netwerk. Bovendien biedt de stichting klanten aanvullende diensten, zoals internettoegang, servergebruik en IP-telefonie. Sinds de meest recente vernieuwing van het netwerk heeft de stichting het beheer en onderhoud van alle actieve netwerkcomponenten uitbesteed aan Axians.

Bekijk het referentieverhaal

Onze partners

Met onderstaande partners werken wij intensief samen binnen het marktsegment Service Providers & Carriers.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je zelf aan de slag met Enterprise Networks? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie