Axians is een toonaangevende aanbieder van geavanceerde HRM- en salarissoftware die speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij hun personeelsbeheer. Met diepgaande kennis en technische vaardigheid helpt Axians bij het vereenvoudigen van complexe processen zoals salarisbetalingen, verlof- en verzuimregistratie. De salaris- en HRM-oplossingen van HRM Suite 365 zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365, wat zorgt voor een soepele en efficiënte workflow binnen de organisatie.

Axians zet sterk in op selfservice-mogelijkheden, zodat medewerkers en leidinggevenden zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Dit wordt ondersteund door intelligente workflows en een eenvoudige gebruikersinterface die het gebruiksgemak verhoogt.

De software van HRM Suite 365 is ontworpen om naadloos te integreren met andere bedrijfssystemen en zijn toegankelijk voor alle medewerkers via een gebruiksvriendelijk portaal of een handige app. Beschikbaar als een service (SaaS), biedt de software van HRM Suite 365 flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit model zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat jouw organisatie gebruikt en kunnen daardoor op- of afschalen naarmate de bedrijfsbehoeften veranderen. Met HRM Suite 365 is jouw organisatie verzekerd van een betrouwbare, toegankelijke en toekomstbestendige oplossing voor HRM- en salarisadministratie.

Waarom HRM Suite 365?

Meer dan 20 jaar HRM-ervaring

Axians heeft de afgelopen jaren een mooie naam opgebouwd. Onze kennis op het gebied van HRM en salaris maakt dat we altijd een paar stappen vooruit denken en handelen.

Wij zijn Microsoft Partner

Axians biedt e-HRM-software die op unieke wijze is geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365. Dit stelt je in staat om de nieuwste technologieën te gebruiken en te integreren in jouw bedrijfsprocessen.

Managementinformatie

Actuele managementinformatie, business intelligence, is voor elke organisatie noodzakelijk voor een strakke bedrijfsvoering. Met de flexibele oplossingen van HRM Suite 365 kan je eenvoudig rapportages samenstellen.

HRM voor diverse branches

We bieden HRM-oplossingen voor diverse branches zoals kinderopvang, zorg, bouw en installatie. Hierbij leggen we de nadruk op het stroomlijnen van HR-processen om de operationele efficiëntie te verbeteren.

De toevoeging van HRM Suite 365 maakt onze positie in bedrijfsapplicaties nog sterker. Klanten die (gaan) werken met onze Microsoft Dynamics 365 oplossingen in bijvoorbeeld zorg, bouw en installatie, ervaren een direct voordeel met uitbreiding van onze HRM- en Salarissoftware voor een ondersteuning van bedrijfsprocessen

Niko Brouwer

Directeur Business Applications bij Axians

HRM Suite 365

e-HRM-software

Verrassend voorspelbaar

In een snel veranderende economie en markt, met steeds nieuwe regels, moeten organisaties zich voortdurend aanpassen en vernieuwen. Een flexibele opbouw van je organisatie maakt het makkelijker om snel in te spelen op deze veranderingen. De e-HRM-software van HRM Suite 365 biedt je deze zekerheid om de groei en krimp van het aantal werknemers effectief te kunnen beheren.

HRM Suite 365

Salarisoplossing

Complete betrouwbaarheid

De salarisadministratie moet moeiteloos verlopen: werknemers verwachten een tijdige en correcte uitbetaling. Met de salarisoplossing van HRM Suite 365 minimaliseer je de tijd besteed aan loonberekeningen. De software is duidelijk en aanpasbaar aan je organisatiebehoeften voor een gestroomlijnde salarisverwerking.

HRM Suite 365

Self Service

Verbindt medewerkers

Smartphones, tablets en laptops zijn onmisbaar geworden en medewerkers en managers willen hiermee hun werk regelen. Met Self Service van HRM Suite 365 kan je eenvoudig HR-taken uitvoeren. Self Service is gebruiksvriendelijk voor het bijwerken van persoonsgegevens en snel verlof aanvragen of declaraties indienen. Fouten bij gegevensoverdracht zijn verleden tijd met deze heldere, simpele Self Service.

Integratie in Microsoft Dynamics 365

Microsoft biedt wereldwijd geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen. Microsoft Dynamics 365 is ook voor jouw bedrijf dé oplossing voor soepele ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

UNIEKE INTEGRATIE MET HR- EN SALARISADMINISTRATIE

Axians ontwikkelde e-HRM-software die op unieke wijze is geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365. Gegevens hoef je maar een keer in te voeren om overal in het systeem up-to-date te zijn. En door efficiënt gebruik van dezelfde database kan je data uit jouw bedrijfsprocessen koppelen met jouw HR-informatie voor nauwkeurige Business Intelligence en relevante managementinformatie.

WAAROM MICROSOFT DYNAMICS 365?

Jouw bedrijf is anders. Juist datgene dat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie, kan je succesvol maken. Wij implementeren bij jou deze totaaloplossing, toegesneden op jouw branche en de bedrijfsprocessen.

PARTNER EN ONAFHANKELIJK

Axians is Gold Partner van Microsoft én Independent Software Vendor (ISV). Daarmee zijn we tegelijk partner én onafhankelijk. Het voortbouwen op het standaardplatform van Microsoft Dynamics 365 maakt het mogelijk software te ontwikkelen die jou op een professionele manier ondersteunt.

HRM Suite 365

Aan de slag met HRM Suite 365?

Laat je gegevens achter of neem direct contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0229-282161.