Axians: de grootste Exact partner van Nederland

Bedrijfssoftware vormt een zeer belangrijke schakel in jouw bedrijfsprocessen. Axians begrijpt dat! Als grootste Exact partner van Nederland levert Axians hoogwaardige totaaloplossingen voor het optimaliseren van processen bij (middel)grote organisaties en bedrijven.

Specifieke branche kennis

Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij de betrouwbare kennispartner voor:

  • Logistiek & Productie
  • Rijksoverheid
  • Zakelijke Dienstverlening

Wij denken en handelen vanuit standaard oplossingen en richten deze in volgens jouw klantspecifieke behoeften en werkwijzen. Naast Exact software leveren, implementeren en beheren wij software van o.a. Orbis, Scan Sys, Cifas en Any2info. Axians heeft een eigen development afdeling waardoor wij verder denken dan de standaard en daardoor een meerwaarde leveren voor jouw bedrijfsvoering, on premise of vanuit onze eigen cloud. En met onze uitgebreide support mogelijkheden kunnen wij jou en je medewerkers de beste service bieden.

 

Onze visie:
“Leidende positie in de ICT, door het integreren, implementeren en beheren van innovatieve business oplossingen om onze relaties te laten excelleren.”

 

Experts in project implementaties

Exact software is één van de meest gebruikte ERP systemen in Nederland. Als System Integrator helpen wij je jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en daarmee de service en kwaliteit naar jouw relaties te verhogen.

Axians is de grootste Exact partner in Nederland. Met 27 projectleiders en consultants hebben wij veel ervaring in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en de overheid. Met als uitgangspunt de behoefte van jou als klant, zijn wij de betrouwbare kennispartner om jouw bedrijfsprocessen naar de next level te brengen.

Centraal in onze projectaanpak: de klant

Kwaliteit en commitment staan voorop in onze werkwijze. Het sturen op kwaliteit, tijd en kosten vormen de leidraad in onze projectaanpak. Met de projectmethodiek die wij door onze jarenlange kennis hebben ontwikkeld, verkrijgen wij altijd een scherp beeld van de doelstellingen van het project, de scope en de benodigde investering. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

Onze expertise voor jouw project

Onze projectleiders en consultants hebben ieder een eigen specialisme, zoals procesgericht op financieel, productie of logistiek, productgericht op Exact Synergy, Scan Sys of Orbis, of diepgaande kennis over databases of systeemkoppelingen. Door de juiste mensen met de juiste expertise in te zetten voor jouw vraagstuk, halen we het maximale resultaat uit ieder project.

 

“Klanten zijn zeer tevreden over Axians als partner. Het gemiddelde voor projectimplementaties komt uit op 8.”

 

Meedenken in oplossingen

Voor jouw automatiseren en digitaliseren van je processen kies je voor Exact bedrijfssoftware. Maar voldoet de standaard software eigenlijk wel volledig aan jouw wensen en behoeften? Uit praktijk blijkt dat standaard software voor veel organisaties vaak niet toereikend is. Een aanvulling in de vorm van add-on oplossingen of maatwerksoftware is dan de oplossing.

Development in eigen beheer

Het afgelopen jaar heeft Axians talrijke oplossingen ontwikkeld, van generieke add-on oplossingen tot aan klantspecifiek maatwerk. Dankzij een eigen development afdeling denken wij verder dan de standaard. Het resultaat: een compleet geautomatiseerde omgeving die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Add-on oplossingen

Slimme rapportage tools, handige dashboards, klantenportals, apps en koppelingen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele add-on oplossingen die de afgelopen jaren door ons development team zijn ontwikkeld. Vraag naar de add-on oplossingen bij één van onze adviseurs.

 

Optimale ondersteuning & support

Ook na een projectimplementatie zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste ondersteuning krijgen. Je kunt bij ons kiezen voor standaard ondersteuning via een Exact support overeenkomst of uitgebreidere ondersteuning op maat via een SLA overeenkomst.

Wil je gebruik maken van onze support ondersteuning?

Om gebruik te kunnen maken van de afdeling Support & Beheer beschik je over een geldige onderhoudsovereenkomst. Deze sluit je af bij de aanschaf van je software licentie of abonnement. Je krijgt dan ook toegang tot de laatste versies van de software. Met de toegangscodes die worden verstrekt kun je kosteloos updaten.

SLA beheer: De beste ondersteuning voor jouw ERP-omgeving

Heb je behoefte aan meer of specifieke support ondersteuning, dan kies je voor een SLA overeenkomst. Samen met jou brengen wij de wensen en behoeften in kaart die voor jouw organisatie relevant zijn. Daardoor betaal je alleen voor de diensten die je afneemt. Meer weten over SLA beheer? Neem contact met ons op.