Neem contact op
Bel mij terug

Universiteiten en hogescholen staan financieel al jaren onder druk. Hoe kunnen ze met een lagere rijksbijdrage per student tóch hun primaire onderwijstaak goed vervullen? Hoe kunnen ze hun bedrijfsvoering verbeteren en kosten verlagen? En wat kunnen ze doen om de in-, door- en uitstroom van studenten positief bij te sturen? Zeker het laatste jaar komen daar vraagstukken bij met betrekking tot studentbetrokkenheid en uitvalpreventie. Een Modern Data Platform helpt om op basis van data betere beslissingen te nemen op deze terreinen.

Eén platform voor al je informatievraagstukken

Onderwijsinstellingen hebben bergen aan informatie tot hun beschikking: gegevens over studenten en hun prestaties, gegevens over medewerkers, financiële data, procesinformatie, data die verplicht aan de overheid moet worden aangeleverd, gebouwbeheerdata. Daarnaast kunnen zij beschikken over veel ‘externe’ data van bijvoorbeeld DUO, CBS of van koepelorganisaties. Door al die verschillende databronnen op één platform te combineren, kun je er inzichten uit halen die anders verborgen blijven. Dit stelt je in staat om vroegtijdig in te grijpen in plaats van achteraf te constateren dat iets gebeurd is wat je had kunnen voorkomen.

Videosessie over het Modern Data Platform voor het Onderwijs

In deze video zie je Niels van der Kam en Stefan de Jonge met elkaar in gesprek over het wat, hoe en waarom van een Modern Data Platform voor het Onderwijs. Wat is het? Hoe realiseer je het? En wat is de toegevoegde waarde ervan voor een onderwijsinstelling? Niels en Stefan leggen het je uit en laten zien hoe het in de praktijk werkt.

Whitepaper over het Modern Data Platform voor het Onderwijs

In deze whitepaper gaan we nog dieper in op alle aspecten van het Modern Data Platform voor het Onderwijs. Hoe ziet het eruit? Waar moet je rekening mee houden? En welke voordelen biedt dit in de praktijk? Je kunt het allemaal op je gemak nalezen in deze whitepaper.

Vraag hier de download aan en laat je inspireren!

Meer weten?

Heb je interesse in het Modern Data Platform voor het Onderwijs en ben je benieuwd of dit ook iets is voor jouw onderwijsinstelling? Vul gerust het contactformulier in, zodat we kunnen sparren.