Het opstellen van de jaarlijkse begroting is veel organisaties vaak een hele klus. Finance professionals besteden hier vaak wel 80% van hun kostbare tijd aan. Tijd die ze veel liever zouden gebruiken om invulling te geven aan hun adviesrol als business partner. De welbekende ‘Excel carrousel’ kost tijd, is foutgevoelig en weinig consistent.

Axians kan je helpen om het hele proces van plannen, budgetteren en forecasten efficiënter en effectiever uit te voeren. Daarbij gebruiken we Jedox. Hiermee stroomlijn en versnel je de hele Planning & Control cyclus van jouw organisatie. Zodat je als finance professional echt impact kunt maken als business partner. De software is  ondersteunend, jij blijft in control!

Jedox vergemakkelijkt niet alleen het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren voor financiën, sales, HRM, inkoop en alle andere afdelingen. Het opent ook mogelijkheden om technieken op het gebied van predictive analytics, AI en machine learning toe te passen bij het maken van voorspellingen.

Er zijn templates voor diverse sectoren en voor verschillende rollen binnen een organisatie. Op die manier kan iedere organisatie meer grip op de Planning & Control processen creëren. Jedox sluit doorgaans naadloos aan op ERP systemen, datawarehouses en bestaande BI-oplossingen. Het is bovendien prima te combineren met Excel. Uiteraard zonder te verzanden in de Excel carrousel.

Jedox in specifieke sectoren

 • Jedox voor het Onderwijs

  Jedox biedt onderwijsinstellingen een krachtig en flexibel platform om het begrotingsproces te optimaliseren en sneller en makkelijker samen te werken.
  LEES MEER
 • Jedox voor de Zorg

  Met Jedox kunnen zorginstellingen hun (meerjaren) begroting snel en gemakkelijk opstellen, prognoses uitvoeren of zelfs een rolling forecast.
  LEES MEER
 • Jedox voor de Industrie

  Ook in de Industrie versnelt en stroomlijnt Jedox de hele P&C cyclus. Daarnaast maakt het integratie mogelijk van rapportage- en analysefuncties in operationele processen.
  LEES MEER

Onze ambitieuze opdrachtgevers

Laat je hier inspireren door een aantal Jedox referentiecases in verschillende sectoren.

Inspiratie en informatie

Onze consultants delen graag hun Jedox kennis met jou. Je vindt hier o.a. leaflets, video’s en blogs over Jedox.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil jij ook je hele Planning & Control proces stroomlijnen? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Jedox?  Een demo aanvragen?  Neem contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of 088 -597 55 00.  Of vul het formulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!