Het Axians I-Fresh business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor AGF-bedrijven: professioneel advies, ERP software met AGF-functionaliteit, handige business apps en veilige opslag.

Snel de juiste beslissingen kunnen nemen, daar draait het in AGF-daghandel om. Daarvoor zijn actuele data en goed georganiseerde processen van essentieel belang. Om een AGF-bedrijf sneller en kostenefficiënter te maken is passende business software een fantastisch hulpmiddel. I-Fresh biedt betrouwbare software-oplossingen voor AGF-bedrijven met specifieke functionaliteiten die kenmerkende processen ondersteunen.

 

Wij delen onze ervaringen om een goed resultaat uit organisaties en processen te halen en deze waar nodig te verbeteren. Met I-Fresh implementeren wij software die goed georganiseerde processen ondersteunt en waar mogelijk het aantal handelingen vermindert. Uiteindelijk zorgen wij voor direct inzicht en helpen wij om snel in te kunnen spelen op vragen uit de markt.

  • Alles-in-één softwareoplossing
  • In één oogopslag overzicht van belangrijke data
  • Toekomstbestendig Microsoft Dynamics Platform

Een partner voor jouw AGF-bedrijf

  • Handel import/export – De snelheid in handelen, de borging van traceerbaarheid door alle processen heen of het op de juiste manier maken van de eindafrekening over partijen.
  • Ompakken en productie – Waarborgt de traceerbaarheid en zorgt ervoor dat het logistieke proces goed op orde blijft.
  • Verwerking vanaf volle grond – Leg resultaten vast per partij, zodat automatisch het nettogewicht per partij op de inkooporder komt.
  • Coöperaties en veiling – Korte lijnen, snel schakelen, kleine marges, aanvoertijden en de kopers en leden met elkaar laten communiceren terwijl de kwaliteit en prijs goed worden gewaarborgd.

Ontdek alle functionaliteiten

I-Fresh biedt alles-in-een software voor AGF-bedrijven. Ontdek de mogelijkheden van I-Fresh door onder op de functionaliteit te klikken of download de brochure.

“I-Fresh is een onderdeel van ons bedrijf geworden, we kunnen niet zonder. Het is de basis voor efficiëntie, automatisering en het verzamelen, opslaan en gebruiken van data om de belangrijke zaken inzichtelijk te krijgen.”

Leo Stoker

Commercieel directeur bij Q-Cape

Meer weten over I-Fresh?