Het Axians I-Fresh business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor Agrofood-bedrijven: professioneel advies, ERP software met branche-functionaliteit, handige business apps en veilige opslag.

Snel de juiste beslissingen kunnen nemen, daar draait het in Agrofood om. Daarvoor zijn actuele data en goed georganiseerde processen van essentieel belang. Om je bedrijf sneller en kostenefficiënter te maken is passende business software een fantastisch hulpmiddel. I-Fresh biedt een betrouwbare en flexibele SaaS-oplossing voor Agrofood-bedrijven met specifieke functionaliteiten die jouw organisatie volledig kan ondersteunen.

Het resultaat is een volledig geautomatiseerd proces wat zorgt voor versnelling in de keten. Zodat je sneller en wendbaarder bent richting je klanten en jouw producten verser bij de eindconsument op het bord liggen. Je creëert inzicht en rust in je organisatie omdat je de interne processen in minder tijd en met meer tevreden medewerkers kunt organiseren.

  • Haal meer rendement uit je bedrijf
  • Altijd realtime inzicht in belangrijke data en documenten
  • Volledig SaaS op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central
I-Fresh Business Central

Voor echt ieder type bedrijf een passend systeem

I-Fresh is de verzamelnaam voor al onze systemen voor het Agro- en Food domein. Ieder systeem is een uitbreiding van Business Central, in de breedte en de diepte. Dat betekent dat de hele gebruikerservaring hetzelfde is als bij Business Central, maar dan met extra modules of extra opties binnen de standaard modules. Je ziet alleen de modules en opties die nodig zijn voor jouw type bedrijf.

Ontdek alle functionaliteiten

I-Fresh biedt alles-in-een software voor AGF en Food-bedrijven. Scroll door de oneindige mogelijkheden van I-Fresh en ontdek de voordelen voor jouw bedrijf.

‘Advanced specialization’ competentie behaald als een van de eerste Microsoft partners

De ‘Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management’ competentie is één van de competenties van Microsoft die te behalen is als specialisatie. Hiervoor moet voldaan worden aan de hoogste normen voor ondersteuning en dienstverlening. Om in aanmerking te komen voor de competentie is een zeer diepe kennis vereist in verschillende aspecten, waaronder cloudoplossingen, productiviteitstools, beveiliging en compliance, en beheer van bedrijfsapplicaties. Onze toegewijde teamleden hebben zich ingezet om de juiste certificeringen te behalen. Daarbij is onze oplossing al geruime tijd beschikbaar als SaaS-oplossing in de Microsoft-cloud en zijn we een van de eerste Microsoft partners in Nederland met deze specialisatie!

“I-Fresh is een onderdeel van ons bedrijf geworden, we kunnen niet zonder. Het is de basis voor efficiëntie, automatisering en het verzamelen, opslaan en gebruiken van data om de belangrijke zaken inzichtelijk te krijgen.”

Leo Stoker

Commercieel directeur bij Q-Cape

Al onze kennis over I-Fresh gebundeld in één brochure

Met jarenlange ervaring in de Agrofood sector is Axians gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en daarbij behorende informatiestromen. Al deze kennis zit verwerkt in I-Fresh: het standaard ERP systeem voor de AGF & Food sector gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

In deze brochure lees je alles over de functionaliteiten en voordelen van I-Fresh.

Brochure I-Fresh

Meer weten over I-Fresh?

 

Wil je meer weten over I-Fresh en onze Triple Zero implementatie-aanpak? Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 

Liever direct contact?
Bel met onze adviseurs via +31 88 988 90 00.