Het Axians I-Fresh business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor AGF-bedrijven: professioneel advies, ERP software met AGF-functionaliteit, handige business apps en veilige opslag.

Snel de juiste beslissingen kunnen nemen, daar draait het in AGF-daghandel om. Daarvoor zijn actuele data en goed georganiseerde processen van essentieel belang. Om een AGF-bedrijf sneller en kostenefficiënter te maken is passende business software een fantastisch hulpmiddel. I-Fresh biedt een betrouwbare en flexibele SaaS-oplossing voor AGF-bedrijven met specifieke functionaliteiten die jouw organisatie volledig kan ondersteunen.

 

Het resultaat is een volledig geautomatiseerd proces wat zorgt voor versnelling in de keten. Zodat je sneller en wendbaarder bent richting je klanten en jouw producten verser bij de eindconsument op het bord liggen. Je creëert inzicht en rust in je organisatie omdat je de interne processen in minder tijd en met meer tevreden medewerkers kunt organiseren.

  • Haal meer rendement uit je AGF-bedrijf
  • Altijd realtime inzicht in belangrijke data en documenten
  • Volledig SaaS op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Een partner voor jouw AGF-bedrijf

  • Handel import/export – De snelheid in handelen, de borging van traceerbaarheid door alle processen heen of het op de juiste manier maken van de eindafrekening over partijen.
  • Ompakken en productie – Waarborgt de traceerbaarheid en zorgt ervoor dat het logistieke proces goed op orde blijft.
  • Verwerking vanaf volle grond – Leg resultaten vast per partij, zodat automatisch het nettogewicht per partij op de inkooporder komt.
  • Coöperaties en veiling – Korte lijnen, snel schakelen, kleine marges, aanvoertijden en de kopers en leden met elkaar laten communiceren terwijl de kwaliteit en prijs goed worden gewaarborgd.

Ontdek alle functionaliteiten

I-Fresh biedt alles-in-een software voor AGF-bedrijven. Ontdek de mogelijkheden van I-Fresh door onder op de functionaliteit te klikken of download de brochure.

‘Advanced specialization’ competentie behaald als een van de eerste Microsoft partners

De ‘Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management’ competentie is één van de competenties van Microsoft die te behalen is als specialisatie. Hiervoor moet voldaan worden aan de hoogste normen voor ondersteuning en dienstverlening. Om in aanmerking te komen voor de competentie is een zeer diepe kennis vereist in verschillende aspecten, waaronder cloudoplossingen, productiviteitstools, beveiliging en compliance, en beheer van bedrijfsapplicaties. Onze toegewijde teamleden hebben zich ingezet om de juiste certificeringen te behalen. Daarbij is onze oplossing al geruime tijd beschikbaar als SaaS-oplossing in de Microsoft-cloud en zijn we een van de eerste Microsoft partners in Nederland met deze specialisatie!

“I-Fresh is een onderdeel van ons bedrijf geworden, we kunnen niet zonder. Het is de basis voor efficiëntie, automatisering en het verzamelen, opslaan en gebruiken van data om de belangrijke zaken inzichtelijk te krijgen.”

Leo Stoker

Commercieel directeur bij Q-Cape

Meer weten over I-Fresh?