Groots door klein te acteren

Wij zijn op missie om software-implementaties soepeler te laten verlopen. Vanuit diepgaande kennis over onze klanten scheppen wij de juiste verwachting over de doorlooptijd, kosten en voordelen van onze producten. We beloven pas iets als we het kunnen uitleggen.

Als onderdeel van een grotere netwerkorganisatie zijn we een onestopshop en leveren we naast ERP-oplossingen ook alles op het gebied van infrastructuur, cloud, security, BI, IoT en telecom.

Onze teams zijn klein genoeg om van te kunnen houden, maar samen groot genoeg om op te kunnen bouwen. De Axians-leus ‘ICT met een human touch’ maken wij meer dan waar.

Echt geen valse beloftes

Klanten kiezen vooral voor ons vanwege de duidelijkheid die we kunnen geven over alle (on)mogelijkheden rondom productfunctionaliteiten en de doorlooptijd en operationele belasting rondom het implementatieproces.

We gaan net dat stapje verder in begrijpen hoe jouw organisatie werkt, omdat we weten dat ieder bedrijf anders is. Dit voorkomt verrassingen en onnodig maatwerk. Als we iets niet kunnen dan zeggen we dat ook gewoon eerlijk.

Een echte human touch

De Axians cultuur staat bekend om de ‘human touch’. Daar bedoelen we niet eens onze vriendelijkheid mee, want dat lijkt ons vanzelfsprekend. Het minder vanzelfsprekende is ons onvoorwaardelijk partnerschap. Klanten bellen heel soms op in het weekend, omdat ze weten dat we alles uit onze handen laten vallen als het écht nodig is.

We kunnen problemen niet altijd binnen een minuut oplossen, maar zorgen wel dat we mentaal en praktisch altijd beschikbaar zijn, samen alle successen vieren en samen eventuele obstakels overwinnen.

Daar komt bij dat we natuurlijk niet voor iedere extra hulpvraag een factuur gaan sturen. Je stuurt je vrienden ook alleen een tikkie als het écht verantwoord is.

Vertel me meer!

 

Wil je meer weten over onze de Axians human touch? Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 

Liever direct contact?
Bel met onze adviseurs via +31 88 988 90 00.