Axians I-Fresh business software geeft AGF-bedrijven een goed fundament om snel te handelen, biedt inzicht en ruimte voor verdere groei en beschermt de marges.

AGF bedrijven zijn gewend aan de dynamiek die het opereren tussen telers en retailers of andere eindklanten met zich meebrengt. De snelheid in handelen, de borging van traceerbaarheid door alle processen heen of het op de juiste manier maken van de eindafrekening over partijen, vragen om de ondersteuning van ERP systemen zoals I-Fresh.

 

Met het I-Fresh software platform beschik je over actuele informatie om vraag en aanbod dagelijks af te stemmen. Bij verkoop is het belangrijk om te weten welke partijen wanneer beschikbaar zijn om de juiste afspraken te kunnen maken met de kopende klant. Door alle kosten op de juiste manier op de partij te boeken kan uiteindelijk snel de eindafrekening worden gemaakt.

Efficiëntieslag bij Q-Cape met behulp van I-Fresh ERP

“I-Fresh is een onderdeel van ons bedrijf geworden, we kunnen niet zonder. Het is de basis voor efficiëntie, automatisering en het verzamelen, opslaan en gebruiken van data om de belangrijke zaken inzichtelijk te krijgen.”

Wij groeien en onze ICT groeit mee

BUD Holland, importeur van exotische fruit & groenten, kiest voor een vernieuwing van hun ERP-systeem. Stefan van Uffelen, Financieel Directeur: “Met het zicht op de toekomst is vernieuwing noodzakelijk. Wij groeien en dus onze techniek ook, met I-Fresh.”

Grip op marges dankzij I-Fresh

Fruit importeur Fruitpoint werkt sinds jaren naar tevredenheid met I-Fresh, de standaard ERP-oplossing voor de AGF, gebaseerd op Microsoft Dynamics. Laurent Jurvillier, directeur Fruitpoint: “We hebben nu vooraf duidelijk inzicht in kosten inkoop, kunnen risico’s goed afdekken en nog beter verkopen.”

Meer weten over I-Fresh voor handelsbedrijven?