In de dynamische wereld van de voedselhandel, waarbij versheid, compliance, en traceerbaarheid van cruciaal belang zijn, biedt I-Fresh een oplossing die naadloos aansluit op je unieke bedrijfsprocessen. Ons systeem integreert realtime inzichten in voorraadbeheer, houdbaarheidsdata, en logistieke optimalisatie, waardoor je bedrijf zich kan richten op efficiëntie en klanttevredenheid.

  • Realtime voorraadbeheer: Directe inzichten in voorraadniveaus en -locaties.
  • Houdbaarheidsbeheer: Automatische tracking van THT en FIFO-principes.
  • Compliance tracking: Volg voedselveiligheidsnormen en regelgeving op.
  • Logistieke optimalisatie: Slimme routeplanning en leveringsefficiëntie.
  • Klantrelatiebeheer: Gepersonaliseerde benaderingen en snelle service.

Efficiëntieslag bij Q-Cape met behulp van I-Fresh ERP

“I-Fresh is een onderdeel van ons bedrijf geworden, we kunnen niet zonder. Het is de basis voor efficiëntie, automatisering en het verzamelen, opslaan en gebruiken van data om de belangrijke zaken inzichtelijk te krijgen.”

Wij groeien en onze ICT groeit mee

BUD Holland, importeur van exotische fruit & groenten, kiest voor een vernieuwing van hun ERP-systeem. Stefan van Uffelen, Financieel Directeur: “Met het zicht op de toekomst is vernieuwing noodzakelijk. Wij groeien en dus onze techniek ook, met I-Fresh.”

Grip op marges dankzij I-Fresh

Fruit importeur Fruitpoint werkt sinds jaren naar tevredenheid met I-Fresh gebaseerd op Microsoft Dynamics. Laurent Jurvillier, directeur Fruitpoint: “We hebben nu vooraf duidelijk inzicht in kosten inkoop, kunnen risico’s goed afdekken en nog beter verkopen.”

Meer weten over I-Fresh voor handelsbedrijven?