Zero Waste Axians
Bij jou geen verspilling van tijd, materiaal en magazijnruimte. Bij ons geen onnodig maatwerk.

Zero waste

Onze klanten geven aan veel bezig te zijn met efficiëntie in de breedste zin van het woord. Het magazijn mag niet te vol staan, machines mogen niet te lang stilstaan, medewerkers moeten genoeg te doen hebben en er mag geen gram van het materiaal of product verspild worden. Diezelfde mindset mag je verwachten van een ERP-leverancier. Een implementatie mag geen dag teveel werk kosten, de operatie mag geen seconde te lang stilliggen, en je moet zo snel mogelijk bóven je oude performance niveau komen. We gaan daarom net dat ene stapje verder in het voorkomen van verspilling, in de breedste zin van het woord.

Een soepele implementatie met minimale druk op de operatie.

Zero effort

Technisch personeel is nauwelijks te krijgen. Onze klanten zitten daarom niet te wachten op een ingewikkeld inwerktraject voor een nieuw ERP-systeem terwijl het oude ERP-systeem misschien nog draait en de dagelijkse operatie zoals altijd hard doordendert. Onze consultants zorgen daarom voor een zachte landing met minimale druk op de operatie.

Een échte SaaS oplossing.

Zero investment

Als je kiest voor een SaaS oplossing dan verwacht je eigenlijk geen andere kostenposten. Wat ons betreft is het dan ook niet de bedoeling dat onze klanten náást onze consultants ook nog andere mensen inhuren/beschikbaar stellen om een ERP-implementatie te begeleiden. Je mag er van uit gaan dat wij alle expertise meebrengen om de implementatie soepel te laten verlopen. Aanvullend bieden we soms aan om de implementatiekosten, die normaal gesproken eenmalig in rekening worden gebracht, te spreiden over meerdere jaren. We doen er dus alles aan om SaaS echt te laten voelen zoals SaaS ooit écht bedoeld is.

Triple Zero Aanpak Axians

Vertel me meer!

 

Wil je meer weten over onze Triple Zero aanpak? Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 

Liever direct contact?
Bel met onze adviseurs via +31 88 988 90 00.