Neem contact op
Bel mij terug

Data & ETL Manager

Ooit voldeed het om ’s nachts grote laadprocessen te laten draaien zodat er ‘s ochtends weer met ‘verse data’ gewerkt kon worden. Maar die tijd is voorbij… Actuele informatie is gewoon een must.

De data-omvang wordt steeds groter en gebruikers willen het liefst real-time kunnen beschikken over data. Doorlopende back-ups, laadfouten door ‘vreemde’ data en snel groeiende hoeveelheden data vergroten het risico dat er iets misgaat met laadprocessen. En gaat er iets mis dan kan het soms uren duren om de informatievoorziening weer op orde te krijgen.

Daarvoor heeft Axians de Data & ETL Manager ontwikkeld. Het beheren en configureren van uw laadprocessen is hiermee simpel, zonder in te leveren aan kracht!

 

Video Data & ETL Manager

Maak in deze animatievideo in slechts 2,5 minuten kennis met de Data & ETL Manager.

Grip en zicht op de ETL

De Data & ETL Manager voor ETL-processen vormt als het ware een schil om uw DWH of ODS. De intuïtieve en fris ogende web interface geeft u het gereedschap in handen om al uw ETL-taken te beheren, te wijzigen of uit te breiden. Als extra functionaliteit worden de resultaten van al deze taken geordend en ten behoeve van audits of performance-rapportage teruggeschreven in uw database. Zo krijgt u ook inzicht in de kwaliteit van uw ETL-processen en uptime.

De Data & ETL Manager weet het configureren van een laadproces simpel te maken zonder in te leveren aan kracht. Informatie over de gelopen taken is beknopt en eenvoudig te interpreteren. Eventuele benodigde details zijn met één klik bereikbaar. Applicatiebeheerders en administrators zijn enthousiast over de functionaliteit, de eenvoud van beheer én de geringe tijd die nodig is voor de installatie en inrichting van de Data & ETL Manager.

Voordelen van de Data & ETL Manager:

  • Snel en simpel configureren van laadprocessen;
  • Visueel inzicht in planning, voortgang en doorloop van ETL;
  • Een laadproces snel met één klik (opnieuw) starten;
  • Kwaliteitscontroles ten behoeve van datakwaliteit;
  • Additionele data* gestructureerd toevoegen aan uw DWH;
  • Eenvoudig complexe autorisatieregels toepassen voor uw dashboards en rapportages;
  • Notificaties via e-mail over de status van uw ETL-processen.

*Bijvoorbeeld budgetten, vertaaltabellen of organisatiestructuren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Data & ETL Manager voor uw organisatie en op uw Datawarehouse? Neem dan contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende intake met uw accountmanager of projectleider.

Download hier de leaflet met meer informatie over de Data & ETL Manager.