Datavirtualisatie en ETL

Data Virtuality biedt een flexibel datavirtualisatieplatform voor bedrijven die zoeken naar een flexibele data architectuur. Data Virtuality combineert de mogelijkheden van datavirtualisatie en ETL. Daardoor kunnen organisatie gegevensbronnen integreren, real time ontsluiten en data repliceren – ongeacht de structuur, technologie of locatie. Met Data Virtuality helpt Axians bedrijven om data sneller en slimmer beschikbaar te maken voor analyse en visualisatie. En om gebruikers eenduidig inzicht te geven in alle beschikbare informatie, onafhankelijk van welke software voor analyse en visualisatie ze gebruiken.

Data Virtuality Platform geeft data-architecten de vrijheid te geven om de beste data-integratie te kiezen voor elke use case en dataworkflow. De unieke combinatie van ETL en datavirtualisatie maakt het mogelijk om in te spelen op trending concepten zoals data fabric, data mesh,

unified data platform en hybride/multi-cloud omgevingen. De software is schaalbaar en biedt intelligente functionaliteit en optimale performance voor query optimization, workload management, metadata repositories, API management en automatic data lineage.

DataVirtuality helpt je organisatie om met agile datamanagement je ontwikkeltijd tot 80% te verkorten. Daarnaast kun je met het platform data governance verbeteren en zorgen voor meer transparantie door data lineage in de gehele datavirtualisatie en ETL-processen. Binnen enkele minuten krijg je toegang tot gegevensbronnen en systemen en kun je data workflows automatiseren met SQL.

Implementatie

Axians helpt bedrijven met de implementatie van Data Virtuality om data nog nadrukkelijker in het hart van hun organisatie te zetten. De software en de jarenlange ervaring van Axians staan garant voor de succesvolle implementatie van datavirtualisatie, het slim integreren van big data, grip te houden op de replicatie van data en het effectief ondersteunen van self service analytics. De consultants van Axians helpen je met de optimale inrichting van het platform voor jouw situatie

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.