Integrale oplossing voor Enterprise Performance Management

 

 

Jedox is opgericht in 2002 en is vanuit het hoofdkantoor in Duitsland actief in 140 landen. Inmiddels werken al meer dan 2.500 organisaties met  de software van Jedox en 96% van hen beveelt Jedox van harte aan bij anderen (BARC Planning Survey 2021).

Jedox is een Enterprise Performance Management softwareoplossing voor planning, analyse, rapportage en optimalisatie van processen. Of het nu gaat om financiën, verkoop, human resources, marketing of inkoop – alle bedrijfsonderdelen krijgen een gedeeld beeld van alle relevante financiële en operationele gegevens. Op basis hiervan kunnen ze samen strategische en operationele plannen maken en de realisatie ervan continu meten, monitoren en verbeteren.

Jedox brengt Business Intelligence en Enterprise Performance Management samen en biedt je daarmee het beste uit twee werelden.

Bij Business Intelligence ligt de nadruk meestal op het analyseren en presenteren van gegevens uit het verleden. Jedox vergemakkelijkt niet alleen het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren voor financiën, sales, HRM, inkoop en alle andere afdelingen. Het opent ook mogelijkheden om technieken op het gebied van predictive analytics, AI en machine learning toe te passen bij het maken van voorspellingen.

Er zijn templates voor diverse sectoren en voor verschillende rollen binnen een organisatie. Op die manier kan iedere organisatie meer grip op de Planning & Control processen creëren.

Jedox sluit doorgaans naadloos aan op ERP systemen, datawarehouses en bestaande BI-oplossingen. Het is bovendien prima te combineren met Excel. Uiteraard zonder te verzanden in de Excel carrousel.

 

Over onze samenwerking

Axians en Jedox werken alweer een aantal jaren succesvol samen in Nederland. Axians is een Platinum Certified Partner op het gebied van consultancy, implementatie en is OEM en Value-added Reseller.

 

Samen helpen we met veel plezier en toewijding klanten in diverse sectoren om hun hele Planning & Control cyclus te stroomlijnen en te versnellen.

Maak kennis met de Jedox tooling!

Maak hier kennis met de Jedox tooling in het algemeen en in specifieke sectoren. Lees de blogs van onze Jedox experts en bekijk diverse video’s en webinars over de mogelijkheden van Jedox..