Alle functionaliteiten voor datavirtualisatie

Denodo is de marktleider in software voor datavirtualisatie. Denodo Platform maakt het mogelijk om gegevensbronnen te integreren en real time te ontsluiten zonder data te dupliceren – ongeacht de structuur, technologie of locatie. Met Denodo Platform helpt Axians bedrijven om data sneller en goedkoper beschikbaar te maken voor analyse en visualisatie. En om gebruikers een eenduidige, geïntegreerde blik op alle beschikbare informatie te geven onafhankelijk van welke software voor analyse en visualisatie ze gebruiken.

Denodo levert alle functionaliteiten voor datavirtualisatie geïntegreerd in één product met een eenvoudige architectuur. De software is schaalbaar van kleinere omgevingen tot complexe, bedrijfsbrede en -kritische implementaties en van een enkel datacenter tot geografische gedistribueerde infrastructuren. Met intelligente functionaliteit voor push-down query optimization, advanced multi-mode caching en workload management, levert Denodo Platform een indrukwekkende performance.

Connectivity

De software van Denodo bevat universele connectoren voor elk type gegevensbron. Of het nu gaat om relationele databases, multidimensionale databases, Hadoop, NoSQL, streaming data, files, web services, web data, documenten of email. Als een gegevensbron niet ‘out of the box’ ondersteund wordt, kunnen ontwikkelaars met de plug-in en de SDK eenvoudig een connector op maat realiseren.

De publicatielaag van Denodo Platform zorgt voor eenvoudige en veilige toegang tot de data voor analyse en visualisatie software, webportals en bedrijfsapplicaties zonder dat metadata gekopieerd moet worden. Uiteraard ondersteunt het platform protocollen als ODBC, JDBC, webservices en HTML.

Over onze samenwerking

Axians is jarenlange partner van Denodo voor de Benelux en helpt bedrijven met de implementatie van Denodo Platform om data nog nadrukkelijker in het hart van hun organisatie te zetten. De software van Denodo en de jarenlange ervaring van Axians staan garant voor de succesvolle implementatie van datavirtualisatie, het slim integreren van big data en het effectief ondersteunen van self service analytics. De consultants van Axians helpen je met de optimale inrichting van Denodo Platform voor jouw situatie.

 

Louis ter Voorde, Axians Business Analytics Laren: “Door onze samenwerking met Denodo zetten wij als Axians nog meer kracht bij aan onze visie dat data leidend moeten zijn in een organisatie. Die organisatie moet dan natuurlijk wel beschikken over een moderne IT-architectuur met maximale flexibiliteit. We hebben het Denodo Platform gekozen vanwege de optimale connectiviteit met elke soort gegevensbron en de uitstekende performance en schaalbaarheid.”

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.