Data wordt steeds complexer. Het zet je organisatie voor groeiende issues. Zeker wanneer data niet alleen meer dient voor managementinformatie maar het ook medewerkers op de werkvloer moet helpen betere operationele beslissingen te nemen. En hier zit vaak de crux: verschillende soorten strategische, tactische en operationele data op één platform combineren en in samenhang analyseren is lastig in de praktijk. Hierdoor zijn er vaak meerdere dataplatformen aanwezig in een organisatie waardoor de omgeving onbeheersbaar is geworden, data niet centraal benaderbaar is en het erg lang duurt voordat je data-oplossingen kunt ontwikkelen waarmee je écht waarde uit data kunt halen.

Hoe ga je daarmee om? Begin je opnieuw met het wiel uitvinden, jezelf realiserend dat dit een grote investering vraagt in tijd, geld, benodigde expertise en capaciteit? Wij vinden dat dit anders moet en kan! Daarom hebben wij Maestro ontwikkeld, een beheersbaar, veilig en schaalbaar dataplatform dat geschikt is voor de opslag en analyse van alle typen data uit alle mogelijke bronnen. En dat bovendien in de governance van deze data voorziet. Het geeft je organisatie de nodige quickstart om future proof data-oplossingen te ontwikkelen die echt businesswaarde creëren en waar jouw publiek met smart op zit te wachten. Dus versnel jouw datagedreven ambities met Maestro, het dataplatform van Axians waarmee je op volle kracht vooruit kunt met data, analytics en IoT.

Mix it. Make it. Maestro

Jouw data. Jouw knoppen. Jouw platform.

Maestro stelt je in staat om zelf aan de knoppen te draaien van je datastromen. Laat je data dansen en overtref de verwachtingen van jouw publiek.

Waarom Maestro?

JOUW ACCELERATOR VOOR FUTURE PROOF DATAOPLOSSINGEN

  • Het beste van BI en IoT op één geïntegreerd en modulair dataplatform
  • Een future proof fundament voor het versneld ontwikkelen en implementeren van datagedreven oplossingen die echt businesswaarde creëren
  • Plug & Play set up op basis van de standaard architectuur van Microsoft voor dataplatformen, uitgebreid met de best practices van Axians voor het ontsluiten en integreren van data
  • Automatische ontsluiting van alle soorten data
  • Beheer en monitoring van de omgeving door Axians
  • Een beveiligde, beheersbare en schaalbare omgeving.

Binnen Maestro staat regie over je eigen data centraal. Wat je wensen ook zijn, het platform stelt je in staat om gegevens te verbinden, ontsluiten en transformeren. Met Maestro als platform en Axians als partner ben je voorbereid op de toekomst en laat je data voor je werken.

Jordy Ravesteijn

Manager Maestro platform

Eén geïntegreerd platform als thuis voor jouw data

Combineer het beste van Data Analytics en IoT in een geïntegreerd dataplatform waarbij jij in controle bent. Creëer meer grip en vertaal jouw data naar welk device je ook wilt: alles is mogelijk met Maestro als fundament.
Ontdek alle modules

Ontdek het beste van BI en IoT tijdens het Microsoft Data & AI inspiratie-event

LAAT JE BUSINESS FLOWEN

Met Maestro bieden we een hands-on oplossing voor een solide dataplatform op Microsoft Azure. Axians en Microsoft werken al jaren samen om de beste oplossingen neer te zetten op het gebied van Data, Analytics en IoT. Dit jaar zijn we zelfs verkozen tot ‘Microsoft Country Partner of the Year ’22’ in Nederland.

Onlangs organiseerden we samen met Microsoft het Data & AI event. Tijdens dit event kwamen verschillende experts aan het woord over actuele onderwerpen als streaming data, OpenAI, de transitie naar de Cloud en het Maestro dataplatform. Lees hier de belangrijkste key take aways van de laatste ontwikkelingen.

Data & Analytics Talk | Datagedreven werken met Maestro

In deze Data & Analytics Talk duiken Arno Hordijk, Business Unit Manager, en Data Architect Maurice Veltman onder leiding van Sharon Nijbroek dieper in de werking van Maestro. Wat is het nu eigenlijk, waar onderscheidt het zich van andere platformen en hoe kan het ook jouw organisatie verder helpen? We vertellen je er alles over in de video.

Aan de slag met Maestro?

Wil jij jouw datagedreven ambities sneller en eenvoudiger realiseren? Samen zorgen we ervoor dat  jij als een Maestro data laat dansen en jouw business laat flowen. Neem vrijblijvend contact op, maak kennis met het nieuwe geluid.