Relevante data wordt steeds complexer en data & AI oplossingen nemen in een rap tempo toe. Het zet je organisatie voor groeiende uitdagingen. Zeker wanneer data niet alleen meer dient voor managementinformatie maar het ook medewerkers op de werkvloer moet helpen betere operationele beslissingen te nemen dankzij goede data governance. En hier zit vaak de crux: verschillende soorten strategische, tactische en operationele data op één platform combineren en in samenhang analyseren is lastig in de praktijk. Hierdoor zijn er vaak meerdere dataplatformen aanwezig in een organisatie waardoor de omgeving onbeheersbaar is geworden, data niet centraal benaderbaar is, teams niet efficiënt samenwerken, het lastig inschatten is wie welke data mag zien en waar data precies vandaan komt en het lang duurt om waardevolle inzichten te creëren waarmee je écht waarde uit data kunt halen.

Hoe ga richt je een data-omgeving in waarmee je wél continu en beheersbaar data & AI oplossingen kunt ontwikkelen? Je kunt het wiel opnieuw uitvinden, realiserend dat dit een grote investering vraagt in tijd, geld, benodigde expertise en capaciteit. Maar wij denken dat dit slimmer kan!

Daarom hebben wij Maestro ontwikkeld – een dataplatform voor BI, IoT en AI oplossingen, inclusief verschillende api’s. Een beheersbaar, veilig en schaalbaar platform en geschikt voor de opslag en analyse van alle typen data uit alle mogelijke bronnen. En dat bovendien in de governance van deze data voorziet. Het geeft je organisatie de nodige quickstart om future proof data-oplossingen te ontwikkelen die echt businesswaarde creëren en waar jouw publiek met smart op zit te wachten. Dus versnel jouw datagedreven ambities met Maestro.

Mix it. Make it. Maestro

Jouw data. Jouw knoppen. Jouw platform.

Maestro stelt je in staat om zelf aan de knoppen te draaien van je datastromen en databronnen. Laat je data dansen en overtref de verwachtingen van jouw publiek door gebruik te maken van cloud services.

Waarom het dataplatform van Maestro?

JOUW ACCELERATOR VOOR FUTURE PROOF DATAOPLOSSINGEN

  • Het beste van BI, IoT en AI op één geïntegreerd en modulair dataplatform
  • Een future proof fundament voor het versneld ontwikkelen en implementeren van datagedreven oplossingen die echt businesswaarde creëren
  • Plug & Play set up op basis van de standaard architectuur van Microsoft voor dataplatformen, uitgebreid met de best practices van Axians voor het ontsluiten en integreren van data
  • Automatische ontsluiting van alle soorten data
  • Beheer en monitoring van de omgeving door Axians
  • Een beveiligde, beheersbare dataplatform services en schaalbare dataplatform services omgeving.

Binnen Maestro staat regie over je eigen data centraal. Wat je wensen ook zijn, het platform stelt je in staat om gegevens uit verschillende bronnen te verbinden, ontsluiten en transformeren. Met Maestro als platform en Axians als partner ben je voorbereid op de toekomst en laat je beschikbare data voor je werken.

Jordy Ravesteijn

Manager Maestro platform

Eén geïntegreerd data platform als thuis voor jouw data

Combineer het beste van BI, IoT en AI in een geïntegreerd dataplatform waarbij jij in controle bent door middel van cloud-based data governance. Creëer meer grip en vertaal jouw data naar welk device je ook wilt: alles is mogelijk met Maestro als fundament.
Ontdek alle modules

Data & Analytics Talk | Datagedreven werken met Maestro

In deze Data & Analytics Talk duiken Arno Hordijk, Business Unit Manager, en Data Architect Maurice Veltman onder leiding van Sharon Nijbroek dieper in de werking van Maestro. Wat is het nu eigenlijk, waar onderscheidt het zich van andere platformen en hoe kan het ook jouw organisatie verder helpen? We vertellen je er alles over in de video.

Maestro op de nieuwste Microsoft technologie

Maestro is beschikbaar op Microsoft Fabric en Microsoft Azure Synapse, met uitgebreide dataplatform services. Waar Azure Synapse de afgelopen jaren enorm veel populariteit heeft gewonnen is Microsoft Fabric daar nu bij te komen. In beide technologieën zijn tal van componenten beschikbaar om tot de ideale oplossing voor jou te komen waarin elke data-uitdaging kan worden opgepakt en grote datasets efficiënt kunnen worden beheerd. Leer er alles over in onze kennisbank items!

Aan de slag met Maestro?

Wil jij jouw datagedreven ambities sneller en eenvoudiger realiseren door het effectief beheren van datasets? Samen zorgen we ervoor dat jij, met onze kennis en ervaring, als een Maestro data laat dansen en jouw business laat flowen. Neem vrijblijvend contact op, maak kennis met het nieuwe geluid.