Built for the cloud

Organisaties hebben behoefte aan een oplossing waarmee ze grote hoeveelheden data veel eenvoudiger en sneller kunnen opslaan, verwerken en analyseren. Zonder de kosten en complexiteit die ze vaak tegenkomen bij traditionele data warehouses en big data- oplossingen. Snowflake biedt die oplossing. Snowflake is een van de meest succesvolle SQL-databaseservers, van de grond af opgebouwd in de cloud: ‘the only data warehouse built for the cloud’.

Met Snowflake biedt Axians organisaties data warehousing en big data-oplossingen die zeer schaalbaar, betaalbaar en eenvoudig te beheren zijn. Ontworpen met een gepatenteerde architectuur voor alle soorten data en analytics. Snowflake is beschikbaar voor Microsoft Azure en AWS.

Samenwerking met Axians

Axians & Snowflake

Axians helpt bedrijven om de mogelijkheden van Snowflake optimaal te benutten. Als aangewezen partner in Nederland hebben we de kennis en ervaring in huis van Snowflake, Microsoft Azure en AWS om organisaties te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing, de implementatie en nazorg.

Data warehouse as a Service

Snowflake is een zero-management Data warehouse as a Service in de cloud. De software maakt handmatig werk overbodig. Snowflake beheert alles automatisch, van infrastructuur en optimalisatie tot beschikbaarheid en gegevensbescherming. Dit stelt organisaties in staat om zich te concentreren op het gebruik van data en niet op het beheer ervan.

Eenvoudig op- en afschalen

De unieke architectuur van Snowflake scheidt rekenkracht van opslag, zodat organisaties snel op en af kunnen schalen, zonder vertraging of verstoring. Schaal automatisch op om elke hoeveelheid data, workloads, gebruikers en applicaties te ondersteunen zonder data te verplaatsen of te kopiëren.

Ondersteunt alle data

Snowflake ondersteunt alle typen data, van traditionele databases tot big data bronnen, zonder omslachtige transformaties en compromissen. De technologie van Snowflake optimaliseert zowel gestructureerde als semigestructureerde gegevens als JSON, Avro of XML en maakt deze beschikbaar via SQL zonder concessies te doen aan prestaties of flexibiliteit.

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.