Neem contact op
Bel mij terug

De moderne data-architectuur

Waarom dit eBook?

Data moet steeds sneller, in grotere volumes op meer plekken beschikbaar zijn voor complexere analyses en dat stelt hoge eisen aan de onderliggende data-architectuur. Veel bedrijven merken dat de grenzen van hun data warehouse oplossing bereikt zijn en zoeken een manier om te migreren naar een geïntegreerd dataplatform in de cloud dat flexibel kan meegroeien met zowel de bedrijfsambities als de technologische ontwikkelingen. Dit eBook legt uit wat daarbij komt kijken.

Wat je vindt in het eBook:

  1. Een referentiearchitectuur voor Microsoft Azure
  2. Vijf stappen voor de implementatie van een moderne architectuur
  3. Tips voor de migratie van je bestaande data-architectuur naar de cloud

Over de auteurs

Allard Polderdijk studeerde bedrijfskundige informatica en ontwikkelde zich via verschillende functies tot een allround BI-architect. Hij werkte op datamanagement-projecten bij grote bedrijven als Air France – KLM, KPN en Agis Zorgverzekeringen, met verschillende technologieën, waaronder Oracle, Microsoft en SAP.
Rick van der Lans is een internationale autoriteit op het gebied van business intelligence, datamanagement en datavirtualisatie. Hij is als adviseur, docent, spreker en auteur actief over de hele wereld. Van zijn boeken, waaronder ‘Data Virtualization for Business Intelligence Systems’, zijn internationaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Deel deze pagina

Ook een datagedreven organisatie worden?

Volg een webinarofNeem contact op