BI Quick Scan

U heeft grote hoeveelheden data beschikbaar. Prima rapporten in Excel of rapportages via andere tools. Maar er komen meer en meer vragen vanuit de gebruikers. Het kost u meer en meer tijd om uw klanten van de juiste informatie te voorzien. Bedrijfsprocessen veranderen en u krijgt steeds minder goed grip op de zaak. Nieuwe systemen staan voor de deur en uw gebruikers stellen steeds hogere eisen. U vraagt zich af : “Voldoet ons informatiesysteem nog en is het klaar voor de toekomst?”

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Met de BI Quick Scan krijgt u inzicht in uw huidige managementinformatie-omgeving, in de beschikbaarheid van uw gegevens, veranderingen in uw informatiebehoefte en wordt de architectuur van van uw managementinformatie in kaart gebracht. Op basis daarvan ontvangt u een onafhankelijk advies voor optimalisatie of vernieuwing.

“De BI Quick Scan biedt u in korte tijd compleet inzicht in de kwaliteit, de actualiteit en betrouwbaarheid van uw huidige managementinformatie-omgeving. Een kort en krachtig handvat met een persoonlijk gepresenteerd advies. Zo laat u uw managementinformatiesysteem optimaal aansluiten bij uw huidige en toekomstige informatiebehoefte.”

Onafhankelijk van systemen en BI-oplossingen

Uiteraard is de BI Quick Scan volledig onafhankelijk van uw systemen of bestaande managementinformatie-oplossingen. Wij voeren een technische audit uit van uw bestaande omgeving en gaan in gesprek met uw (interne) informatieleveranciers. Daarnaast is het luisteren naar eindgebruikers een belangrijk onderdeel van de BI Quick Scan. Zij moeten er uiteindelijk mee werken. Draagvlak is cruciaal voor een optimale inzet van een managementinformatiesysteem binnen uw organisatie.

De voordelen van de BI Quick Scan:

  • Geringe investering leidt tot maximaal resultaat;
  • Betrokkenheid van verschillende stakeholders;
  • Minimalisering van risico’s;
  • In korte tijd compleet inzicht;
  • Gedegen fundament voor een eventueel vervolgtraject.

Meer informatie?

Download hier de leaflet over de BI Quick Scan.

Wilt u meer informatie over de BI Quick Scan? Een afspraak maken?
Neem contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of via telefoonnummer 088 – 597 55 00. We zijn u graag van dienst!