Een integrale blik op security

Fortinet wil met beveiligingsoplossingen bijdragen aan een digitale wereld waarin vertrouwen centraal staat. De digitale transformatie gaat steeds sneller en raakt alle branches en alle bedrijfsprocessen. Met het Security Fabric-platform levert Fortinet uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde bescherming voor alles wat blootgesteld kan worden aan digitale aanvallen: bedrijfskritische apparatuur, data, applicaties en verbindingen tussen datacenter, cloud en thuiswerkomgevingen. Meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Fortinet voor het beschermen van hun organisatie tegen cybercrime en dataverlies.

Aanvallen richten zich steeds vaker rechtstreeks op de data en steeds minder op systemen. Data-integriteit en privacy vragen dus om een nieuwe aanpak dan voorheen. Wij helpen je om een sterke security-infrastructuur te bouwen en je organisatie veilig te houden. Ons partnership met Fortinet zorgt dat we de tools hebben om voor jou overzicht en controle te houden, terwijl we tegelijk de kosten van deze nieuwe aanpak van security kunnen beperken.

Over onze samenwerking

Als Fortinet Expert Partner (het hoogst haalbare partnerniveau) helpen wij organisaties met het implementeren en beheren van Fortinet Security Fabric en de andere Cloud Security en Security Operations-oplossingen van Fortinet. De technologie van Fortinet, gecombineerd met onze end-to-end dienstverlening zorgt dat je altijd het overzicht hebt over je almaar groeiende datastromen. Houd grip op de data uit al je processen, inclusief IoT-data, de netwerken op al je locaties en data die wordt uitgewisseld in SaaS-applicaties. Axians is ook Fortinet Authorized Training Center en kan dus het hele scala van Fortinet trainingen en certificaties aanbieden, waarbij de trainingen gegeven worden door ervaren Fortinet-specialisten.

Kiezen voor Axians en Fortinet: de voordelen

  • Integrale oplossing: samen met Fortinet verzorgen we ieder aspect van security. Op je netwerk, in de private en public cloud en op al je communicatie en datatransport. De Fortinet managementtools geven je inzicht en faciliteren razendsnelle responstijden bij een incident.
  • As a Service: security met Axians en Fortinet betekent een vaste commitment van ons aan de veiligheid van jouw data. In een overzichtelijk, kosteneffectief ‘as a Service’-model nemen wij jouw veiligheidszorgen volledig uit handen.
  • Hoog kennisniveau: ons partnership met Fortinet zorgt dat we intern een hoog kennisniveau hebben over hun producten. We dragen die kennis ook over aan jou en je mensen.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de Cyber Security oplossingen van Fortinet?  Of wil je in contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een vrijblijvend (online) gesprek of een demonstratie?

 

Vul dan het contactformulier in,  we helpen je graag!