CuraMare brengt cyberbeveiliging naar hoger niveau dankzij inzicht

De toenemende druk op de zorg van vandaag vraagt om verregaande digitalisering voor een goede, kwalitatieve en menselijke zorg van morgen. ​Maar tegelijkertijd betekent de digitalisering ook een grotere gevoeligheid voor cybercrime en datalekken. Hoe creëer je als zorgaanbieder toch een veilige IT-infrastructuur? Bij CuraMare staat cyber security al jaren hoog op de agenda. Robèrt Bartels, Systeembeheerder en Teamleader ICT Infra bij CuraMare, vertelt over de continue optimalisatie van hun cyberbeveiliging, het belang van inzicht, het samenwerken met een vertrouwde security-partner en de voorbereiding op de NIS 2.

Nova College kiest met Axians om endpoints te beveiligen met SentinelOne

Voor het Nova College, een grote mbo-instelling met diverse locaties in Noord-Holland, heeft Axians in de afgelopen jaren meerdere netwerk- en securitydiensten geïmplementeerd. Een van de recente beveiligsoplossingen waar de onderwijsinstelling in samenwerking met Axians voor heeft gekozen, is het verhogen van de beveiliging van de endpoints door deze te voorzien van een SentinelOne EDR-agent.

Landstede biedt veilig onderwijs met Security as a Service

Eén van de grootste bedreigingen voor onderwijsinstelling Landstede is beveiliging. Jacco Heikoop, hoofd ICT en informatiemanagement bij Landstede, zette het onderwerp cyber security hoog op de agenda. Hij wil dat de ICT-omgeving veilig is en blijft. Dat hebben ze bereikt met Security as a Service (SaaS) van Axians. Door de security van de organisatie uit handen te geven, houden ze veel tijd over voor andere zaken. Hij vertelt erover in deze referentiecase.

Samen op weg naar een sterke security-architectuur?

Wil jij net als onze klanten de volgende stap zetten richting in ijzersterke security-architectuur? Wij helpen je bij het bepalen welke security-oplossingen passen bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.