Lees hier al onze Cyber Security blogartikelen

We schrijven regelmatig blogartikelen over actualiteiten op het gebied van cyber security. Hier vind je alle laatste artikelen.

Cyber Security Blog

Cyberweerbaarheid: act fast!

Hoe creëer en behoud je een veilige IT-infrastructuur voor jouw organisatie? In dit blogartikel vertellen we je hoe het NIST Framework je helpt bij het managen en verminderen van cyber security-risico's.
Lees meer
Cyber Security Blog

E-mail security | zo beveilig je jouw organisatie tegen phishing aanvallen

E-mail security is hedendaags cruciaal, gezien e-mail aanvalssector nummer één is. Hoe voorkom jij phishing aanvallen? Lees het in dit blog.
Lees meer
Cyber Security Blog

Een update over de NIS 2: wat komt er op ons af?

Krijg jij te maken met de NIS 2? Hoe toon je actief compliance aan? Dit is een update over de NIS 2, inclusief tips voor een goede naleving ervan!
Lees meer
Cyber Security Blog

In vijf stappen naar een secure organisatie

Een secure organisatie heeft grip op de veiligheid van het applicatielandschap, de infrastructuur én de data. Maar hoe creëer je cyberweerbaarheid? Welke stappen moet je daarvoor zetten?
Lees meer
Cyber Security Blog

Zoek ik een SOC of een SIEM? Dit is het verschil!

Wat doen een Security Operations Center (SOC) en Security Information & Event Managament (SIEM)? En wat is het verschil? Lees het in de blog!
Lees meer
Cyber Security Blog

De vier redenen om nu te kiezen voor endpoint security

Een ongeluk zit in een klein hoekje: klikken op een geïnfecteerde bijlage of een phishinglink. Dit zijn de redenen om voor endpoint security te kiezen.
Lees meer
Cyber Security Blog

Ongewenst verkeer? Niet in mijn netwerk.

Weet jij welk verkeer er binnen jouw netwerk actief is? Monitor jouw netwerkverkeer en voorkom dat je slachtoffer wordt van een cyberaanval.
Lees meer
Cyber Security Blog

Heb jij nog grip op jouw huidige security-risico’s?

Het voorjaar, een mooi moment om tijdens de grote schoonmaak ook je security-strategie af te stoffen. Waar sta je, waar wil je naartoe, hoe kom je daar én hoe blijf je daar?
Lees meer
Cyber Security Blog

Voorkom schade bij een DDoS-aanval: een stappenplan

Slecht of helemaal niet meer bereikbaar zijn, met grote (imago)schade en omzetverlies tot gevolg. Is jouw organisatie goed voorbereid op een DDoS-aanval? Want met alleen de aanschaf van preventieve middelen ben je er nog niet!
Lees meer
Cyber Security Blog

Securityproducten zijn niet de oplossing voor een veilig netwerk

Ransomware-aanvallen halen bijna dagelijks het journaal. Het gaat hierbij om gigantische bedragen. Vaak gaat het zelfs mis bij bedrijven die serieus hebben geïnvesteerd in security. Hoe kan het dan toch misgaan?
Lees meer

Meer weten over de laatste Cyber Security ontwikkelingen?