Fortinet wil met beveiligingsoplossingen bijdragen aan een digitale wereld waarin vertrouwen centraal staat. De digitale transformatie gaat steeds sneller en raakt alle branches en alle bedrijfsprocessen. Met het Security Fabric-platform levert Fortinet uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde bescherming voor alles wat blootgesteld kan worden aan digitale aanvallen: bedrijfskritische apparatuur, data, applicaties en verbindingen tussen datacenter, cloud en thuiswerkomgevingen. Meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Fortinet voor het beschermen van hun organisatie tegen cybercrime en dataverlies.

Aanvallen richten zich steeds vaker rechtstreeks op de data en steeds minder op systemen. Data-integriteit en privacy vragen dus om een nieuwe aanpak dan voorheen. Wij helpen je om een sterke security-infrastructuur te bouwen en je organisatie veilig te houden. Ons partnership met Fortinet zorgt dat we de tools hebben om voor jou overzicht en controle te houden, terwijl we tegelijk de kosten van deze nieuwe aanpak van security kunnen beperken.

Fortinet Engage Tech Support Partner

Axians maakt deel uit van het Fortinet Engage Tech Support Partner (ETSP) programma. Dit is een tweejarig programma dat ontworpen is door Fortinet voor Expert Partners, zodat zij het niveau van ondersteuning aan de klanten nog verder kunnen verhogen.

 

“Met de deelname aan dit programma gaat Axians de technische ondersteuning op Fortinet, die al zeer sterk en deskundig is, naar het hoogste niveau brengen. Maximale kennis, betrokkenheid en service, zorgen voor succes bij de klant, dit is partner commitment” , aldus Jaco van der Sman, Channel Manager bij Fortinet.

Lees het volledige verhaal

Cyber Vodcast: zo bescherm je de hele IT-infrastructuur vanuit één cyber security-platform

Volledige bescherming over alle netwerken, endpoints, applicaties, IoT én de cloud. De Security Fabric  is ontstaan vanuit de platform gedachte. Een visie om meerdere producten samen te laten werken en te integreren met elkaar, zodat ze informatie kunnen uitwisselen en geautomatiseerd kunnen reageren. We bespreken hoe je als organisatie kan profiteren van de toegevoegde waarde die de Security Fabric kan bieden, ook wanneer je bijvoorbeeld alleen de FortiGate gebruikt.

Fortinet Partner of the Year

Voor het tweede jaar op rij is Axians benoemd tot Fortinet Partner én Public Partner of the Year! Als Fortinet Expert Partner (het hoogst haalbare partnerniveau) helpt Axians al jaren organisaties met het implementeren en beheren van de Fortinet Security Fabric en de andere Cloud Security en Security Operations-oplossingen van Fortinet.

De technologie van Fortinet, gecombineerd met onze end-to-end dienstverlening zorgt dat je altijd het overzicht hebt over je almaar groeiende datastromen. Houd grip op de data uit al je processen, inclusief IoT-data, de netwerken op al je locaties en data die wordt uitgewisseld in SaaS-applicaties.

Kiezen voor Axians en Fortinet: de voordelen

  • Integrale oplossing: samen met Fortinet verzorgen we ieder aspect van security. Op je netwerk, in de private en public cloud en op al je communicatie en datatransport. De Fortinet managementtools geven je inzicht en faciliteren razendsnelle responstijden bij een incident.
  • As a Service: security met Axians en Fortinet betekent een vaste commitment van ons aan de veiligheid van jouw data. In een overzichtelijk, kosteneffectief ‘as a Service’-model nemen wij jouw veiligheidszorgen volledig uit handen.
  • Hoog kennisniveau: ons partnership met Fortinet zorgt dat we intern een hoog kennisniveau hebben over hun producten. We dragen die kennis ook over aan jou en je mensen.

Ontdek wat Fortinet en Axians voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wil je weten wat we op het gebied van cyber security voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.