Onze experts zijn dag in, dag uit bezig met het helpen van bedrijven om zich te beveiligen tegen cybercriminaliteit. Wat het Cyber Squad team zo bijzonder maakt, is dat wij enkel de focus hebben op security. Dankzij deze focus kunnen we de verdieping opzoeken en staan we aan de voorgrond van nieuwe toepassingen om de digitale veiligheid van organisaties te waarborgen. Dat doen we met behulp van verschillende oplossingen, waarmee we meer inzicht geven in de huidige staat van de cyber security om vervolgens een plan op maat te creëren dat perfect aansluit op de wensen en benodigdheden van organisaties én wet- en regelgeving.

Achter de schermen bij Cyber Squad

Wie werken er achter de schermen om ervoor te zorgen dat organisaties veilig zijn en veilig blijven? Onze Axians Cyber Security-collega’s vertellen hoe zij het vinden om te werken in de wereld van de cyber security. Want hoe voelt het om bedrijven echt te kunnen helpen en te kunnen voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cybercrimineel?

Werken bij Axians Cyber Security

Bekijk vacatures

Bij Axians zetten we alles op alles om onze klanten te voorzien van een veilige IT-infrastructuur. Door middel van intensieve en vertrouwde partnerschappen, gericht op de business van onze klanten, adviseren en implementeren we relevante, geïntegreerde en ‘best-in-class’ cyberbeveiligingsoplossingen. We richten ons daarbij steeds meer op Security Management Services. Ben jij onze nieuwe Solution Architect Security, Incident Coördinator, Inside Sales of Technical Consultant? Bekijk deze en de andere vacatures hier.

Samen op weg naar een sterke security-architectuur?

Van het identificeren waar de risico’s liggen tot aan het monitoren van het verkeer in je IT-infrastructuur. Elke stap die je neemt, brengt je dichterbij het creëren van een veilige organisatie. Maar welke security-oplossingen passen bij jouw organisatie?  Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.