Axians mag deel uit gaan maken van het Fortinet Engage Tech Support Partner (ETSP) programma. Dit is een tweejarig programma dat ontworpen is door Fortinet voor Expert Partners, zodat zij het niveau van ondersteuning aan de klanten nog verder kunnen verhogen.

Axians mag deel uit gaan maken van het Fortinet Engage Tech Support Partner (ETSP) programma. Dit is een tweejarig programma dat ontworpen is door Fortinet voor Expert Partners, zodat zij het niveau van ondersteuning aan de klanten nog verder kunnen verhogen. “Met de deelname aan dit programma gaat Axians de technische ondersteuning op Fortinet, die al zeer sterk en deskundig is, naar het hoogste niveau brengen. Maximale kennis, betrokkenheid en service, zorgen voor succes bij de klant, dit is partner commitment” , aldus Jaco van der Sman, Channel Manager bij Fortinet.

Het programma biedt daarnaast voor Axians exclusieve toegang tot hands-on cursussen ontworpen en geleverd door Fortinet Subject Matter Experts (CSE), evenals op maat gemaakte trainingen op geselecteerde producten en technologieën. Niels Everstijn, Business Unit Manager bij Axians, is trots op deze benoeming: “Het ETSP programma van Fortinet biedt ons de mogelijkheid om nog sneller en beter de meest complexe ondersteuningsvraagstukken van klanten te kunnen behandelen. Axians vindt het bovendien belangrijk om zowel de commerciële als de technische verbinding met onze strategische partners te verstevigen. Naast het geven van advies over en de implementatie van de Fortinet Security Fabric, die al jaren op NSE8-niveau geborgd is, is het verdiepen van de supportrelatie met Fortinet een logische vervolgstap.

Axians en Fortinet

Als Fortinet Expert Partner (het hoogst haalbare partnerniveau) helpt Axians organisaties met het implementeren en beheren van de Fortinet Security Fabric en de andere Cloud Security en Security Operations-oplossingen van Fortinet. De technologie van Fortinet, gecombineerd met onze end-to-end dienstverlening zorgt dat je altijd het overzicht hebt over je alsmaar groeiende datastromen. Hiermee houd je grip op de data uit al je processen, inclusief IoT-data, de netwerken op al je locaties en data die wordt uitgewisseld in SaaS-applicaties. Meer weten over de samenwerking met Fortinet? Bekijk de partner-pagina!