Herken je dat? Dat de noodzaak voor data-oplossingen in je organisatie groter worden, maar dat deze tegelijkertijd ook allerlei uitdagingen met zich mee brengen die de datagedreven ambities blokkeren? Wij leveren een actieve bijdrage aan het oplossen van deze ‘issues’ zodat de organisatie ambities sneller en eenvoudiger gerealiseerd worden. En bedrijven succesvol blijven met behulp van Data,  Analytics en IoT. Hoe we dat doen? Door op een duurzame maar praktische wijze alle complexiteit rondom data, analytics & IoT te versimpelen.

We zorgen voor een solide fundament, zodat je vertrouwt op je data en devices en je de IT afdeling kunt ontlasten. En maken deze future proof, zodat je je snelheid vergroot om met data, analytics & IoT verbeteringen door te voeren in de gehele bedrijfsvoering. En daarna? We houden je business scherp en zorgen ervoor dat je met minimale IT inspanning altijd in de volgende versnelling komt.

Wij zijn de Data & IoT partner voor zij die weten welke allesbepalende impact data heeft op de toekomstbestendigheid van organisaties.

Ontmoet het team

Carlijn Donders

Industrie specialist

E: carlijn.donders@axians.com
T: +31 6 25734580

 

Carlijn Donders rolde vanuit haar studie Commerciële Economie de IT- sector in en is bij Axians werkzaam als Client Manager binnen het domein Data Analytics en IoT. Met veel gedrevenheid helpt ze bedrijven in de maakindustrie met hun digitale transformatie, met als doel machines en productieprocessen slimmer en duurzamer te maken middels OT/IT-integratie.

Connect met Carlijn

Rik Sietsma

Zorg & Onderwijs specialist

E: rik.sietsma@axians.com
T: +31 6 42722043

 

Als je bent opgegroeid in een fijn gezin waar iedereen in de zorgsector werkt, dan is het niet vreemd dat de mens al snel centraal staat. Rik Sietsma werkt ruim 15 jaar op het gebied van Data Analytics binnen de sectoren Zorg- en Onderwijsmarkt. Daar waar het écht gaat om mensen. Met sterke focus op de samenwerking op de beheerteams van zowel onze klanten als onze eigen servicedesk – ook daar de samenwerking tussen mensen.

Connect met Rik

Melle Lelieveld

Trade specialist

E: melle.lelieveld@axians.com
T: +31 6 27845204

 

Ruim 20 jaar adviseert en ondersteunt Melle Lelieveld bedrijven hun gegevens te benutten en te gebruiken om bedrijfsprestaties te begrijpen, te modelleren en te voorspellen ten behoeve van een grotere betrokkenheid, efficiëntie en winstgevendheid. Door creatief na te denken over wat met nieuwe Microsoft technologie bereikt kan worden, helpt Melle opdrachtgevers hun doelen te overtreffen.

Connect met Melle

Maarten Overman

Publieke- & Zakelijke Dienstverlening specialist

E: maarten.overman@axians.com
T: +31 6 54651290

 

Het doorgronden van de business en de data, daar krijgt Maarten Overman energie van. Al meer dan 10 jaar helpt Maarten bedrijven met het bij elkaar brengen en faciliteren van alle aspecten rondom datagedreven werken.

Connect met Maarten

Eduard Berteler

Publieke- & Zakelijke Dienstverlening specialist

E: eduard.berteler@axians.com
T: +31 6 51141553

 

Als enthousiast voorvechter voor data gedreven werken en automatisering werkt Eduard inmiddels al 25 jaar in de wereld van ICT. Zijn collega’s en hijzelf vinden het belangrijk om klanten te kunnen helpen bij Multi Disciplinaire ICT vraagstukken. En Axians is vanuit haar allround ICT kennis binnen de netwerk organisatie daarvoor bij uitstek de beste partij in Nederland, maar ook daarbuiten.

Connect met Eduard

Christian Pilon

Industrie specialist

E: christian.pilon@axians.com
T: +31 6 51812404

 

Vanuit een Bedrijfskundige achtergrond is Christian inmiddels heel wat jaren werkzaam in het domein van Business Analytics. Binnen Axians adviseert hij organisaties in de Retail, Handel, Industrie en Logistiek om succesvol data gedreven te werken. Hij realiseert de wensen van klanten met de inzet van moderne technologie en een team van ervaren consultants.

Connect met Christian

Jan Engelen

Zorg specialist

E: jan.engelen@axians.com
T: +31 6 27117324

 

Jan Engelen is specialist bij Axians op het gebied van datagedreven werken in de zorg. Ruim 15 jaar ondersteunt Jan diverse zorgorganisaties (ziekenhuizen, GGZ-instellingen, kindercentra, etc.) bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Data & Analytics.

Connect met Jan

Het Axians Maestro team helpt je verder!

Weet je niet zeker welke van onze specialisten jou het beste kan helpen? Vul onderstaand formulier in en wij koppelen de juiste collega aan jouw vraagstuk. Na het invullen van het formulieren komen wij spoedig bij je in de lucht om je verder te helpen. Tot snel!