Wij willen AGF bedrijven helpen om de vooraanstaande positie in de dagelijkse wereldhandel te versterken door inzet van hedendaagse technologie. Wij investeren in onze relaties om ze te leren kennen en te begrijpen. Zo ontwikkelen wij voor iedere unieke situatie de beste ICT oplossing. 

Snel kunnen anticiperen op wat er in de markt gebeurt en rust binnen het bedrijf? Maak kennis met een team dat de taal van de branche spreekt en begrijpt wat er dagelijks gebeurt bij AGF bedrijven.

Met een sterk netwerk en een goed georganiseerde supply chain hebben Nederlandse AGF bedrijven een vooraanstaande positie in de wereldwijde handel. Wij geloven dat deze positie versterkt kan worden door gebruik van hedendaagse technologie. Het toepassen van technologische middelen maakt dat AGF bedrijven blijvend waarde kunnen toevoegen aan “commodity goods” zoals veel producten in de AGF branche kunnen worden bestempeld.

Wij helpen AGF bedrijven in verschillende fasen om uiteindelijk sneller en efficiënter te werken met advies op het gebied van:

  • Visie en strategie
  • Organisatie en werkzaamheden
  • Processen en middelen
  • Automatisering op kantoor en de werkvloer
Logo Microsoft Partner of the Year

Country Partner of the Year!

Axians is in Nederland uitgeroepen tot “Microsoft Country Partner of the Year”. Dit is het resultaat van een gezamenlijke ambitie, goede samenwerking, indrukwekkende groei in diverse gebieden en de ontwikkeling van marktgerichte oplossingen. We zijn erg blij met deze erkenning vanuit Microsoft.

Neem contact op