ERP-software voor machinebouw

Wil je beter inspelen op de vraag van jouw klant, jullie doorlooptijden verkorten, het productieproces efficiënter laten verlopen en je afhankelijkheid van medewerkers verkleinen?

Speciaal voor machinebedrijven biedt Axians I-Make voor machinebouw, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Functionaliteiten als uitgebreide voor- en nacalculatie, projectplanning, CAD integratie en service & onderhoud zijn enkele voorbeelden die de software geschikt maken voor bedrijven in jouw branche.

Microsoft Dynamics

I-Make is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al jouw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Dynamics heb je de mogelijkheid om de software op jouw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

MS_Dynamics_365

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van jou als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in jouw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking. Samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

I-Make

Referentie: AAA Propulsion

AAA Propulsion, leverancier van aandrijfoplossingen voor de scheepsbouw, optimaliseert hun organisatie door de inzet van I-Make. Wim Boersma, Manager Operations: “Al onze bedrijfsprocessen lopen nu via het systeem. Dankzij I-Make konden we alles in de standaard realiseren. Dit scheelde aanzienlijk in de implementatie kosten. Vanaf het moment dat een offerte wordt ingevoerd heeft de organisatie alle informatie beschikbaar die in de rest van het proces nodig is.”

Lees meer

AAA Propulsion

Meer weten over I-Make?

Wil je meer informatie over wat I-Make voor jouw productiebedrijf in de machinebouw kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen jouw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP metaalbranche