I-Fresh: Alle processen binnen één platform

Dynamics 365 Business Central ondersteunt bedrijven bij het stroomlijnen en beheersen van primaire processen. Axians heeft specifieke functionaliteiten voor bedrijven in de AGF toegevoegd aan de Microsoft standaard, waaronder partij traceability en elektronische data uitwisseling met afnemers en transporteurs. Hiermee is Dynamics 365 het platform dat processen van verkoop, inkoop, productie, logistiek en financieel met elkaar verbindt.

Standaard integratie met onder andere Office software, Dynamics CRM en Power BI maken het voor medewerkers eenvoudig om dagelijkse taken goed af te handelen. Met de vertrouwde Microsoft interface zijn gebruikers snel aan de slag. Onze specialisten denken graag mee hoe Dynamics 365 optimaal kan worden ingezet.

I-Fresh voor producten verwerken van de volle grond

De veeleisende, koopkrachtige consument wil kiezen uit een gevarieerd, hoogwaardig en gezond assortiment voor een passende prijs en naar eigen wens bereid. Dit heeft ook gevolgen voor de telers. De nadruk ligt niet alleen meer op productie, uiterlijke kwaliteit, uniformiteit en ziekteresistentie. Het veilig produceren van groenten heeft de hoogste prioriteit en producten moeten getraceerd en gecertificeerd worden binnen de hele keten.

Software AGF volle grond

I-Fresh voor handel

De uitdagingen in de groente- en fruithandel zijn een optimale bestel- en bezorgservice, voorraadoptimalisatie, een breder klantbeeld, het rendabel maken van kleine afgiftes en de faalkosten in de keten terugbrengen. De online verkoop groeit en transparantie neemt toe waardoor klanten inzage hebben in prijs en marge.  Voedselveiligheid, operational excellence en een goed managementinformatiesysteem zijn basisvoorwaarden geworden.

Producten en/of concepten die iets toevoegen op het gebied van innovatie, gezondheid en beleving krijgen meer schapruimte en hebben toekomst

ERP AGF handel

Meer weten over I-Fresh?

Wilt u meer informatie over I-Fresh, dé standaard oplossing voor bedrijfsautomatisering voor AGF bedrijven? Vraag direct de brochure aan of neem contact met ons op.

Vraag brochure aan

ERP AGF

Uw branchegenoten gebruiken I-Fresh al

Brochure I-FreshStandaard software voor de AGF sectorVraag aan