Business Applications

Door toenemende concurrentie en strenge regelgeving zien organisaties zich genoodzaakt om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen om meer transparantie en waarde te creëren in hun processen en waardeketen. Hierdoor nemen tegelijkertijd kostenefficiency en flexibiliteit significant toe. Axians biedt uw organisatie hiervoor waardevolle en configureerbare business applicaties. Resultaat:  verbeterde bedrijfsresultaten.

Waarvoor kunt u ze gebruiken?

Met de oplossingen van Axians kunt u uw bedrijfsprocessen automatiseren en KPI’s monitoren. Bijvoorbeeld om de order lead time te beoordelen en om betalingsvoorwaarden te bewaken. Vanzelfsprekend bent u gewaarborgd van de toegankelijkheid:  any-time, any-place, any-information. Zo bespaart u kostbare tijd in de besluitvorming en wordt de algehele efficiency sterk verbeterd.

Door het inzetten van de laatste innovaties zorgen we voor ketenintegratie met uw partners. Ook zorgen we er voor dat u het optimale uit uw onderneming haalt. Zo kunnen we door uw machines te integreren met uw bedrijfsprocessen er voor zorgen dat  uw beschikbare data automatisch en zo efficiënt mogelijk gebruikt kunnen worden.

Kortom: met gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties kunnen we innovaties in organisaties en tussen partners in de keten bevorderen. Gemeenschappelijk doel: de winstgevendheid omhoog stuwen.

Onze oplossingen

Axians biedt diverse schaalbare bedrijfsapplicaties om slimme bedrijfsprocessen te ontwerpen, databronnen op een efficiënte wijze te gebruiken, om prognoses  te verbeteren en voorspelbaarheid te implementeren.

Microsoft Dynamics NAV

Een gebruiksvriendelijke en eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft. Voor de boekhouding, verkoop, logistiek, productie en bedrijfsprocessen.

Lees meer

Microsoft Dynamics CRM

Klantgericht en efficiënt werken dankzij CRM. U bouwt (relatie)informatie op en deelt deze eenvoudig met collega’s; het primaire salesproces direct en real-time inzichtelijk.

Lees meer

Applicatie-integratie

Axians brengt informatie dichter bij de gebruiker door bronnen te verbinden en overzichtelijk te presenteren op elk gewenst moment en device: eenvoud door integratie.

Lees meer

Business Apps

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met slimme business apps. Dankzij integratie met uw andere software hebt u altijd en overal toegang tot uw relevante bedrijfsinformatie.

Lees meer

De voordelen van Axians

Increase cost-efficiency and profitability Verlaag uw kosten 
U kunt uw kosten verlagen met applicaties die transparantie vergroten, overheadkosten verlagen en die slim uw middelen plannen en toewijzen. Met bedrijfsapplicaties op maat van Axians haalt u meer uit uw investeringen in ICT.

Reallocate capital expendituresVermogen opnieuw toewijzen

Onze schaalbare oplossingen transformeren Capex in Opex en helpen u om middelen en voorraden efficiënter te plannen. Kortom: u kunt vermogen vrijmaken en dit bijvoorbeeld toewijzen aan uw kernactiviteiten.

peed up time-to-marketVersnel de time-to-market

De applicaties van Axians besparen kostbare tijd door een efficiënte planning, meer transparantie, snellere besluitvorming en een toegenomen productiviteit voor verkoop- en productieorganisaties. Dit verkort de time-to-market aanzienlijk en geeft u een grotere concurrentievoorsprong.

Service-oriented architecture and dynamic infrastructureService georiënteerde architectuur en dynamische infrastructuur

Bij Axians kunt u de beste applicaties uit een groot aanbod selecteren: workflow georiënteerde applicaties, platformonafhankelijke ERP’s, of geavanceerde communicatietechnologie. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we u kant en klare oplossingen bieden of een oplossing geheel op maat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?