Business Applications

De digitale revolutie dwingt organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden om hun concurrentiepositie te versterken. Met passie voor hedendaagse technologie helpen wij klanten met het waarmaken van ambities.

Hoe helpen wij onze klanten?

Ieder bedrijf is uniek en daarom stellen wij de ‘human touch’ centraal. Luisteren staat bij ons voorop om vervolgens te kunnen bepalen welke technologie kan helpen bij het bereiken van de doelstellingen. Technologie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, maar onze mensen met kennis van de branche maken het verschil.

Wij bieden onze klanten schaalbare bedrijfsapplicaties die snel te implementeren, eenvoudig te configureren en gebruiksvriendelijk zijn. Hierbij maken wij gebruik van het portfolio van Exact, IBM en Microsoft.

ICT is geen doel op zich, maar slechts een middel om gezamenlijke ambities waar te maken.

Onze oplossingen

CaseNext ICT

Hét ERP-systeem voor ICT bedrijven. Creëer 360 graden klantinzicht en houd volledige controle over de bedrijfsvoering met deze totaaloplossing op basis van Exact Synergy en Globe.

Lees meer

Health Services (Online DBC)

Voor een snel groeiend aantal zorginstellingen neemt Axians het specialistische declaratie- en debiteurenbeheer uit handen.

Lees meer

I-Make voor de maakindustrie

De standaard software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder gestuurd tot productie op voorraad.

Lees meer

I-Fresh voor de AGF

Branche software voor AGF bedrijven. Ondersteunt alle processen voor handel en bedrijven met producten uit de volle grond.

Lees meer

repleniQ: voorraadoptimalisatie

Software voor voorraadbeheer en forecasting. Minimaliseer je out-of-stock en derving door een optimale balans in voorraden en leveringen.

Lees meer

Exact voor de Rijksoverheid

Een digitale overheid begint bij het automatiseren van uw projecten, uw logistieke en financiële processen. Ontdek wat we nog meer bieden.

Lees meer

De voordelen van Axians

Increase cost-efficiency and profitability Verlaag uw kosten 
U kunt uw kosten verlagen met applicaties die transparantie vergroten, overheadkosten verlagen en die slim uw middelen plannen en toewijzen. Met bedrijfsapplicaties op maat van Axians haalt u meer uit uw investeringen in ICT.

Reallocate capital expendituresVermogen opnieuw toewijzen

Onze schaalbare oplossingen transformeren Capex in Opex en helpen u om middelen en voorraden efficiënter te plannen. Kortom: u kunt vermogen vrijmaken en dit bijvoorbeeld toewijzen aan uw kernactiviteiten.

peed up time-to-marketVersnel de time-to-market

De applicaties van Axians besparen kostbare tijd door een efficiënte planning, meer transparantie, snellere besluitvorming en een toegenomen productiviteit voor verkoop- en productieorganisaties. Dit verkort de time-to-market aanzienlijk en geeft u een grotere concurrentievoorsprong.

Service-oriented architecture and dynamic infrastructureService georiënteerde architectuur en dynamische infrastructuur

Bij Axians kunt u de beste applicaties uit een groot aanbod selecteren: workflow georiënteerde applicaties, platformonafhankelijke ERP’s, of geavanceerde communicatietechnologie. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we u kant en klare oplossingen bieden of een oplossing geheel op maat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?