Maak kennis met onze eigen business software

De ontwikkelingen binnen de business software wereld gaan razendsnel. Bij Axians hebben we de kennis en expertise in huis om deze ontwikkelingen bij te houden én kansen voor de toekomst tijdig beet te pakken. We hebben dan ook verschillende oplossingen ontwikkeld op basis van eigen tooling. Deze oplossingen zijn flexibel in te richten, we houden als ontwikkelaar van de tooling korte lijntjes met jou als klant en je bent niet afhankelijk van derden. Geen vingerwijzen tussen verschillende leveranciers, maar één partner die jou in al je IT behoeften voorziet.

 

Onze business applicaties stroomlijnen de bedrijfsprocessen van jouw organisatie. Van de eerste offerte tot de laatste factuur: onze tooling is ontworpen met verbinding en samenwerking gedurende het volledige proces als uitgangspunt. We hebben verschillende branche specifieke oplossingen ontwikkeld waarmee jij de business naar een hoger niveau tilt. Zet gebruiksgemak en efficiëntie centraal met tooling die jouw organisatie begrijpt. Met Axians als partner geef je jouw digitale transformatie vorm.

  • HRM Suite 365

    De HRM & Salarissoftware is ontworpen om naadloos te integreren met andere bedrijfssystemen en zijn toegankelijk voor alle managers en medewerkers via een gebruiksvriendelijk portaal of een handige app.
    Lees meer
  • repleniQ

    Moderne forecasting en voorraadoptimalisatie software om jou op een gebruikersvriendelijke manier te ondersteunen.
    Lees meer

Meer weten over onze oplossingen?

Onze experts vertellen je alles wat je wilt weten over onze tooling, de branche specifieke oplossingen en hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen. Maak gebruik van onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op.