Mensen en projecten centraal

Op nummer één staan je medewerkers. Zijn zij blij dan krijg je het spreekwoordelijke sneeuwbaleffect. Gelukkige medewerkers zorgen voor blije klanten en dit zie je weer terug in je resultaten. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Door je collega’s op de eerste plaats te zetten. Faciliteer ze in hun wensen en behoeften.

Daar hoort ook een positieve gebruikerservaring bij van de applicaties waar dagelijks mee wordt gewerkt. Applicaties die faciliteren en eenvoudig te gebruiken zijn dragen daadwerkelijk bij aan het verhogen van de kwaliteit. En dit resulteert weer in data waarop je kunt vertrouwen én waarop je verder kan bouwen. Naast real-time inzicht in kosten wil je natuurlijk ook toekomstscenario’s door kunnen rekenen en trendanalyses maken.

Ontdek Axians & ERPx in 1 minuut

Driekhoek ERPx

Wat maakt Unit4 ERPx uniek?

Naast de standaardfunctionaliteit die je mag verwachten van een ERP-systeem anno nu gaat Unit4 ERPx een stap verder. Bij het Software as a Service (SaaS) platform staan mensen, projecten en betrouwbare data echt centraal. Alles is geënt op gebruiksgemak zodat je plaatsonafhankelijk kunt werken en op elk device wat je bij de hand hebt. Repeterende taken worden zo veel mogelijk geautomatiseerd en de virtuele assistent Wanda informeert en ondersteunt je proactief.

De oplossing is gebaseerd op open standaarden waardoor het maken van koppelingen en extensies snel te realiseren zijn. Flexibiliteit en vooral veerkracht zijn de sleutel tot een platform wat ervoor zorgt dat alle gebruikers optimaal en overal kunnen werken.

Exact support en beheer Axians

De voordelen

  • Medewerker staan centraal, kunnen locatie onafhankelijk werken.
  • Real-time inzicht in kosten, uitgaven en de voortgang van projecten.
  • De mogelijkheid om diverse toekomstscenario’s door te rekenen.
  • Een optimale gebruikerservaring door een slimme inrichting van processen en de digitale assistent Wanda.
  • Een flexibele inrichting van je administratie en van de projecten.
  • Eenduidige rapportages.
Dirk Bok Unit4 ERPx

Wil jij meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden  in Unit4 ERPx van Axians? Laat eenvoudig en snel je gegevens achter in het formulier hieronder. We nemen spoedig contact met je op!