Toekomstbestendige business software voor jouw organisatie

Microsoft is een vertrouwde speler in de wereld van bedrijfssoftware, zowel in Nederland als op internationaal niveau. Met best-practice tooling voor verschillende bedrijfsprocessen binnen vrijwel iedere branche, ben je met de software van Microsoft – in combinatie met tooling van Axians – klaar voor een digitale transformatie.

Binnen Axians hebben we vergaande kennis van Microsoft software in verschillende segmenten, waaronder de zorg, maakindustrie en AGF. Ben jij op zoek naar de volgende stap in automatisering en optimalisering van jouw bedrijfsprocessen? Dan staan we bij Axians voor je klaar. Onze branchespecifieke oplossingen vind je op deze pagina.

Ontdek onze oplossingen op basis van Microsoft

 • HRM Suite 365

  HRM Suite 365 is de alles-in-1-oplossing voor HRM- en salarisadministratie. De salaris- en HRM-oplossingen van HRM Suite 365 zijn direct gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365.
  Meer weten
 • I-Fresh

  Volledige softwareoplossingen voor de AGF branche. Actuele data en geoptimaliseerde processen zorgen ervoor dat jij snel de juiste beslissingen kunt nemen.
  Meer weten
 • I-Make

  Dé ERP-oplossing voor de maakindustrie. Krijg meer controle en overzicht binnen de organisatie met onze oplossingen voor de maakindustrie.
  Meer weten
 • Zorg ERP

  Meer tijd voor zorg dankzij het meest moderne, innovatieve en vooruitstrevende ERP systeem in de zorg. Toekomstbestendig en vandaag al gebaseerd op de innovatie van morgen.
  Meer weten

Meer weten over onze Microsoft oplossingen?

Microsoft heeft een grote stempel achtergelaten op de business software van tegenwoordig. Met onze vele jaren als vertrouwde partner hebben wij de software flexibeler, slimmer en intuïtiever gemaakt met branche-specifieke onderdelen die jouw business naar een hoger niveau tillen. Meer weten? Neem dan contact op via onderstaand formulier en onze experts helpen jou verder.