Verrijk jouw Exact software met innovatieve oplossingen

Met de software van Exact worden jouw bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Je beschikt over de juiste cijfers op het juiste moment, zodat je data gedreven keuzes kunt maken. Dit realiseren ze met oplossingen voor o.a. handel, boekhouden, projectmanagement en meer. Met de ERP platformen Exact Globe en Exact Synergy voorzien ze het MKB+ van slimme automatiseringstooling. Bovenop deze vertrouwde basis hebben onze experts bij Axians verschillende oplossingen ontwikkeld om nog meer zaken te optimaliseren en automatiseren.

Van add-ons die deelprocessen verrijken tot hele suites voor een specifiek marktsegment: met onze business applicaties op basis van Exact haal jij meer uit je (bestaande) Exact Globe en Synergy systemen. We maken de software nog slimmer, breiden de standaard functionaliteiten uit en creëren een toekomstbestendig platform voor onze klanten. Dit doen we binnen de software zelf, maar ook door andere applicaties te integreren. Met onze software creëer je 360° inzicht en verbeter je de samenwerking binnen jouw organisatie.

Ontdek onze oplossingen op basis van Exact

 • ActDigital

  Digitaliseer je (sub)processen, verrijk je ERP-omgeving. ActDigital is een platform dat connecties tussen databronnen maakt, waarop business applicaties (apps) eenvoudig kunnen worden samengesteld. Snel en zonder hoge kosten!
  Lees meer
 • AppCare

  Unieke service ondersteuning voor jouw Exact applicaties op basis van jouw behoeften en wensen.
  Lees meer
 • Axians AppCloud

  Met één aanspreekpunt voor technisch en applicatiebeheer brengen we jouw complete Exact omgeving, aanpalende oplossingen én maatwerk in de cloud.
  Lees meer
 • Business Apps

  Een mobiele gebruikerservaring van jouw Exact systemen precies zoals jij dat wilt.
  Lees meer

Meer weten over onze Exact oplossingen?

Met ruim 30 jaar ervaring als Exact partner en honderden implementaties onder de riem, weten wij het optimale uit jouw bedrijfssoftware te halen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier en onze experts helpen jou verder.