Verrijk jouw Exact software met innovatieve oplossingen

Als Exact Synergy en Globe+ partner leveren wij hoogwaardige oplossingen voor het optimaliseren van processen. Denk hierbij aan robotisering en integratie met andere applicaties. Wij begrijpen als geen ander dat iedere organisatie unieke processen heeft. Daarom is onze software flexibel in te richten, zodat je nooit compromissen hoeft te sluiten. Bij Axians staat een langdurige relatie centraal, wij geloven dat een goede samenwerking zorgt voor een succesvol resultaat.

Bij Axians vind je passievolle medewerkers die voor, en samen met, jou tot het gaatje gaan om het meeste uit je software te halen. Zo wordt er nauwkeurig gekeken naar iedere millimeter van je process en denken we graag met je mee aan de best mogelijke toekomst van jouw business.
Ja, echt.

Met onze slimme software-oplossingen:

• Bespaar je tijd op administratieve taken. Zo kun jij jezelf richten op de zaken die er echt toe doen.
• Til je jouw organisatie naar een hoger niveau waardoor je efficiënter samenwerkt.
• Heb je geen aparte systemen meer nodig voor sales, HR en services. Alles vindt plaats in één systeem.

Met onze software creëer je 360° inzicht en verbeter je de samenwerking binnen jouw organisatie.

Ontdek onze oplossingen op basis van Exact

 • ActDigital

  Digitaliseer je (sub)processen, verrijk je ERP-omgeving. ActDigital is een platform dat connecties tussen databronnen maakt, waarop business applicaties (apps) eenvoudig kunnen worden samengesteld. Snel en zonder hoge kosten!
  Lees meer
 • AppCare

  Unieke service ondersteuning voor jouw Exact applicaties op basis van jouw behoeften en wensen.
  Lees meer
 • Axians AppCloud

  Met één aanspreekpunt voor technisch en applicatiebeheer brengen we jouw complete Exact omgeving, aanpalende oplossingen én maatwerk in de cloud.
  Lees meer

Meer weten over onze Exact oplossingen?

Met ruim 30 jaar ervaring als Exact partner en honderden implementaties onder de riem, weten wij het optimale uit jouw bedrijfssoftware te halen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier en onze experts helpen jou verder.