I-Make verbetert businessprocessen met adviezen en software voor machinebouw en apparatenbouw. I-Make zorgt voor snelheid, efficiëntie, een beter resultaat en meer rust in de organisatie.

Er bestaat grote diversiteit in het type apparaten dat bedrijven nieuw maken, verhandelen en reviseren. Kenmerkend zijn het werken met complexe stuklijsten bij opbouw, veel verschillende onderdelen die worden ingekocht of zelf gemaakt en een servicedienst na levering.

De planning van de levertijden, doorlooptijden en beschikbaarheid van halffabricaten en inkoopdelen is cruciaal om een zo hoog mogelijk rendement te halen. ERP software voor machinebouw en apparatenbouw bedrijven, helpt bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als Axians ondersteunen we onze klanten bij het inrichten van I-Make zodat met behulp van materiaalplanning en capaciteitsplanning de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. Zo werk je effectief aan de digitale transformatie van je bedrijf.

Met I-Make zijn ook functionaliteiten beschikbaar zoals configuratiemanagement, traceability om onderdelen altijd te kunnen herleiden, een grafisch planbord voor productie en services, Shop Floor  voor digitalisering naar de werkvloer en het werken met serviceorders. De voortgang van productie en assemblage kunnen continu worden bewaakt, waarbij I-Make ondersteunt bij het signaleren en oplossen van de bottlenecks. Met I-Make heeft Axians de ERP-oplossing voor bedrijven in de apparatenbouw en machinebouw.

Dutch-Shape aan het woord

Meer weten over I-Make?