Hieronder vind je de FAQ voor CaseNext

Een nieuw systeem kies je niet iedere dag. We begrijpen goed dat je vragen hebt. Op deze pagina vind je een aantal vragen die je misschien hebt met bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder.

 

Vragen over CaseNext? Dan zit je hier goed!

Is CaseNext geschikt voor mijn bedrijf?

CaseNext is ontworpen op het bewezen platform van Exact Synergy en met name interessant voor organisaties vanaf 40 medewerkers. Vanaf deze organisatiegrootte zien we dat er vaak een behoefte ontstaat aan het standaardiseren van werkprocessen en het eenmalig vastleggen van gegevens.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het voordeel van één geïntegreerd systeem?

Met CaseNext werken verschillende afdelingen binnen je organisatie van sales tot delivery en van services tot finance in één applicatie. Hierdoor krijgen alle betrokkenen een totaalbeeld van de klant en informatie hoeft niet meer dubbel vastgelegd te worden. Daarnaast kunnen afdelingen ook eenvoudiger met elkaar samenwerken wat ten goede komt aan de kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de rol van Axians tijdens de implementatie?

Axians begeleidt de projectgroep vanuit jouw organisatie en draagt zorg voor de technische en functionele implementatie. Tegelijkertijd trainen we ook de key-users uit de organisatie in het gebruik en onderhoud van de applicatie.

Onze projectleider bewaakt de voortgang van het project en heeft regelmatig overleg met de betrokkenen uit jouw organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Exact Synergy?

Exact Synergy is een bewezen ERP oplossing van Exact, een Nederlands software bedrijf dat al sinds 1984 software maakt voor ondernemers. Met Exact Synergy kunnen organisaties processen stroomlijnen en gebruikers online samenwerken binnen één systeem.

Ruim 18.000 bedrijven werken met deze software, welke vaak in combinatie met Exact Globe+ wordt ingericht. Met Exact Globe+ kun je onder andere de financiële administratie voeren. Deze tool ondersteunt verschillende wet- en regelgeving en is volledig te integreren met Exact Synergy.

 

 

 

 

 

Hoe lang duurt een implementatietraject?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk af van een groot aantal factoren. Welke processen worden er geautomatiseerd? In hoeverre zijn er al bestaande systemen? Wat is de rol van de gebruikers?

CaseNext bezit al veel standaard templates en (ITIL) processen die ontwikkeld zijn in samenwerking met bestaande klanten. In de praktijk zijn dit waardevolle implementatieversnellers.

Daarnaast delen we de implementatie op in verschillende fases. Zo houden we de implementatie behapbaar en is de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering van de klant beperkt.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Axians als partner?

Axians is al bijna 30 jaar een toonaangevende Exact partner. Mede door deze ervaring bieden we uitgebreide service, begeleiding en ondersteuning van klanten hun Exact Software.

Naast een aanbod in Exact standaard software kan je ook kiezen voor aanvullende procesoplossingen, waardoor je het aantal functinoaliteiten fors kan uitbreiden. Dit geeft grip over applicaties en jouw processen. Daarnaast bieden we ook service aan via AppCare.

Ons eigen support en development team staat continu voor je klaar via AppCare. Je bepaald samen met ons service team wat de software eisen en wensen zijn die passen bij jouw bedrijf.

Of je nu die extra stap voor je software wilt zetten of juist de applicatie in de huidige staat in stand wilt houden: met de AppCare experts draag je zorg voor een optimaal werkende omgeving.

Meer informatie over CaseNext

Enthousiast geworden over CaseNext en Axians? Wij komen graag met je in contact om je verder op weg te helpen.