Een nieuw ERP systeem kies je niet iedere dag. Het is daarom niet gek dat je hier vragen over hebt. Om je een stapje vooruit te helpen richting de juiste keuze beantwoorden we alvast een aantal ‘verwachte’ vragen hieronder.

 

Staat jouw vraag niet tussen de vragen hieronder? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen  verder. We helpen je graag!

Is CaseNext geschikt voor mijn bedrijf?

CaseNext is ontworpen op het bekende en bewezen platform van Exact Synergy.
De software is met name interessant voor organisaties vanaf 40 medewerkers. Bij deze organisatiegrootte – of groter – ontstaat er namelijk vaak de behoefte voor het standaardiseren van werkprocessen en het eenmalig vastleggen van gegevens.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het voordeel van één geïntegreerd systeem?

Iedere organisatie kent vele verschillende bedrijfsprocessen waarbij  bakken met informatie vrij komt in de vorm van data. Je kunt je vast voorstellen dat deze data erg van elkaar verschilt en van verschillende plekken komt. Dit kan je inzicht van deze data aardig vertroebelen en jouw keuzes lastig maken.

Met CaseNext werken de verschillende afdelingen binnen je organisatie – van sales en delivery tot services en finance – in één applicatie. Je krijgt dus een totaalbeeld van alle informatie en hoeft data niet meer dubbel vast te leggen. Daarnaast werken afdelingen ook makkelijker, efficiënter en beter met elkaar samen. Dit komt weer ten goede aan de kwaliteit van je producten en/of diensten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de rol van Axians tijdens de implementatie?

Bij een implementatie komt erg veel kijken. Je bedrijf wordt bijna letterlijke op de kop gezet. De implementatie kan om deze reden – voor de projectgroep – erg complex en onoverzichtelijk worden. Axians begeleidt deze projectgroep vanuit jouw organisatie en draagt zorg voor zowel de technische en functionele implementatie.

Daarnaast trainen we gelijktijdig de key-users uit je organisatie. Zij worden volledig bijgespijkerd voor hun gebruik en onderhoud van de applicatie. Tot slot bewaakt onze projectleider de voortgang van het project door regelmatig te overleggen met de betrokkenen uit jouw organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Exact (Synergy)?

Kies je voor Exact Synergy software? Dan kies je niet alleen voor zekerheid, ervaring en betrouwbaarheid. Je kiest namelijk ook voor software van een écht Nederlands bedrijf  dat passende software maakt voor ondernemers in vele diverse markten – waarvan ook die van jou. Exact software vormt een sterke basis waarop je kunt bouwen en waarmee je jouw organisatie toekomstbestendig maakt.

Exact Synergy is een bewezen ERP oplossing van Exact. Met Exact Synergy worden bedrijfsprocessen  gestroomlijnt en werken alle gebruikers samen vanuit één online systeem. Deze software wordt vaak in combinatie met Exact Globe+ ingericht en kent inmiddels al ruim 18.000 bedrijven/tevreden klanten. Met Exact Globe+ voer je onder andere de financiële administratie. Deze tool ondersteunt verschillende wet- en regelgeving en is volledig te integreren met Exact Synergy.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe lang duurt een implementatietraject?

Ieder bedrijf is uniek. En zo ook iedere behoefte én benodigde acties bij een implementatietraject. Je kunt je – bijvoorbeeld –  vast voorstellen dat een bedrijf met 50 medewerkers in de ICT sector andere behoeftes heeft voor hun implementatie dan een zorginstelling met 400  medewerkers. Het zal bij de tweede benoemde bedrijf een stuk langer duren om een ERP te implementeren. Er is dus geen eenduidig antwoord op te geven.

Factoren die de duur van een implementatie kunnen beïnvloeden zijn: 

  1. Welke processen er worden geautomatiseerd
  2. In hoeverre er al een bestaand systeem is
  3. Wat de rollen zijn van de verschillende gebruikers

Ondanks dat de duratie van een implementatie afhankelijk is van een aantal grote factoren, is de implementatie niet een-en-al maatwerk. CaseNext bezit namelijk al veel standaard templates en (ITIL) processen die ontwikkeld zijn in samenwerking met bestaande klanten. In de praktijk zijn dit waardevolle implementatieversnellers.

Daarnaast delen we de implementatie op in verschillende fases. Zo houden we de implementatie behapbaar en is de impact op jouw dagelijkse bedrijfsvoering beperkt.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Axians als partner?

Om te zorgen dat jouw organisatie blijft groeien en bloeien moet jouw aandacht gericht zijn op de activiteiten die waarde toevoegen. Je wilt je namelijk geen zorgen maken of dat de informatie uit jouw processen wel betrouwbaar is én constant bezig zijn met je ERP systeem. Daarnaast is een implementatie een kostige en complexe puzzel die je niet dagelijks doet. Tot slot is het fijn wanneer jouw ERP systeem meegroeit met jouw ambities. Dit begrijpen wij. Het is dé reden dat Axians al ruim dertig jaar een toonaangevende Exact partner is.

Bij Axians reken je op (1) uitgebreide service, (2) diepgaande begeleiding en (3) betrouwbare ondersteuning voor jou en je Exact software.  Naast een stevige Exact basis kan je ook kiezen voor (sterke) aanvullende procesoplossingen waarmee je het aantal functionaliteiten van je software sterk uitbreidt.  Zo krijg je nóg meer grip op jouw belangrijkste processen!

AppCare

Software en extra functionaliteiten zijn leuk. Maar een echt verschil bij Axians zit in diensten zoals AppCare. Zie het als persoonlijke assistentie voor jouw software die 24/7 (ja, echt) voor je klaar staat. Uiteraard is het serviceniveau volledig af te stemmen op de behoeftes van je organisatie.

Of je nou je huidige staat van applicaties wilt verstevigen of jouw software nóg een stukje verder wilt te duwen: met de AppCare experts van Axians  zorg je altijd voor een optimaal werkende omgeving.

Meer informatie over CaseNext

Enthousiast geworden over CaseNext en Axians? Wij komen graag met je in contact om je verder op weg te helpen.