CaseNext voor CRM

Altijd en overal inzicht met CRM

Als salesmanager wil je altijd goed voorbereid op bezoek bij je relaties. Je wilt weten of er dringende issues zijn, of zelfs klachten, vóór je samen een kop koffie drinkt.  Daarnaast wil je weten of al je forecast cijfers altijd kloppen.  Het kost veel tijd en moeite om deze informatie te verzamelen; je moet immers vaak eerst langs alle betrokkenen.

 

Door alle informatie op één uniforme en centrale plek vast te leggen, is het voor iedereen inzichtelijk wat de actuele status is zonder daar, telkens opnieuw, informatie voor bij elkaar te hoeven sprokkelen.

Een betrouwbare en gestroomlijnd proces

Bij CRM is er altijd een spanningsveld tussen de hoeveelheid informatie die het management wil zien en de hoeveelheid informatie die sales opvoert. Door te zorgen dat het sales team op een eenvoudige manier informatie éénmalig kan invoeren, levert dit voor het Management betrouwbare informatie op.

Maar ook andere afdelingen profiteren weer van het feit dat informatie niet dubbel hoeft te worden ingevoerd en dat actuele statussen altijd snel inzichtelijk zijn. CaseNext biedt alle handvatten voor sales om dit gehele proces te stroomlijnen.

De voordelen

  • Informatie altijd en overal toegankelijk;
  • Snel inzicht in lead- en ordermanagement;
  • Eenvoudig offertes maken & digitaal ondertekenen;
  • Microsoft Office integratie;
  • Volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen!

 

Klant aan het woord…

Ictivity: Meer controle en voorspelbaarheid door primair proces in Synergy

Als Exact Synergy gebruiker van het eerste uur heeft het systeem geen geheimen voor ICT organisatie Ictivity. In eerste instantie werd het ERP platform gebruikt voor het registreren van alle salesactiviteiten, projecten en detacheringsopdrachten. Na het uitbreiden van het dienstenpakket werd er door Ictivity een eigen urenportaal ontwikkeld. Wat jarenlang voldeed. Maar door de aanhoudende groei van de organisatie en het verder uitbouwen van het dienstenpakket naar managed services en de bijbehorende contractadministratie voldeed het systeem niet meer. In deze case vertelt Wilbert van Beek, algemeen directeur, wat Ictivity belangrijk vond bij de vernieuwing van hun ERP systeem en hoe zij nu in control zijn.

Lees hier de complete case

E-zorg: Minder openstaande posten door automatisering van het proces

Om de interne businessprocessen goed te ondersteunen werkt E-Zorg met de business software van Exact. Axians is de leverancier en partner die hen ondersteunt om de applicaties aangesloten te houden bij de businessbehoefte. Naast andere add-ons op de standaard software van Exact, werkt E-Zorg ook met DebWatch: een oplossing van Axians voor het structureren en automatiseren van de openstaande posten. “De belangrijkste reden hiervoor was om grip te krijgen op het debiteurenbeheer. Het moest overzichtelijker, duidelijker en sneller. We wilden het bedrag aan openstaande kosten structureel verlagen en meer inzicht krijgen in de openstaande posten en een betere cashflow”, vertelt Leon.

Minder openstaande posten bij E-Zorg door automatisering van het proces

360° klantinzicht

Met CaseNext CRM leg je vanaf het eerste contactmoment informatie vast. De ontwikkeling van de lead  tot klant zie je precies. En hoe het verkooptraject loopt. De kracht is het afdelingsoverstijgend samen. Andere afdelingen worden tijdig betrokken.

Zo is het mogelijk dat voordat de offerte de deur uit gaat, deze al getoetst is door een Project Manager. Zij kunnen niet alleen inhoudelijk kijken of de offerte klopt, maar weten ze ook welke trajecten eraan komen. Als de order binnen is kunnen alle afdelingen direct aan de slag!

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via Ragnar Gerritsen: ragnar.gerritsen@axians.com