360 graden inzicht met CaseNext

De IT markt staat op zijn kop in de meest positieve zin. Innovaties volgen elkaar snel op en gaan gepaard met nieuwe uitdagingen, die ook kunnen leiden tot groeikansen! Als IT bedrijf wil je jouw ambities waarmaken en vooruit denken aan de volgende stap. Als IT bedrijf kennen we de markt als geen ander. Daarom zorgen wij er met slimme software voor dat je tijd over houdt voor innovaties. Simpelweg door er voor te zorgen dat

CaseNext is dé business software voor ICT bedrijven waarmee je optimaal presteert en voorop blijft lopen in de markt. Gebaseerd op het ERP platform van Exact. Met CaseNext zit alles wat je nodig hebt binnen één geïntegreerd systeem, volledig gehost vanuit de cloud en met een serviceniveau dat aansluit op jouw wensen.

Je kiest zelf welke onderdelen van CaseNext je in gebruik neemt, afhankelijk van de volwassenheid van je organisatie en je toekomstplannen. Zo is het mogelijk alleen te kiezen voor een bepaalde module of voor de gehele oplossing. Wat je keuze ook is; met CaseNext worden jouw processen efficiënter ingericht en krijg je meer grip op je organisatie. Waaronder:

Meer gemak en inzicht

Bij Axians hebben wij als doel om bedrijven te ontzorgen met onze software oplossingen. Wij zorgen er met onze tooling en expertise voor dat jij goed je werkt kunt doen. Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waardoor je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Wij geloven in de kracht van integratie. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. We gebruiken hiervoor het ERP systeem van Exact – Exact Synergy & Globe – als basis.

Future Proof | Axians Future Proof | Azure

Jouw processen vereenvoudigd

Met CaseNext worden jouw processen efficiënter ingericht en krijg je meer grip op je organisatie. Maar welke processen kan je verbeteren?

  • Sales – Grip op jouw salesprocessen dankzij het volledige inzicht in de salesfunnel en het Quote to Cash proces.
  • Delivery – Meer grip op je projecten en capaciteit
  • Services – Jij tilt jouw service naar een hoger niveau door zicht op contractafspraken en de ondersteuning van jouw ITIL processen.
  • Finance – Stroomlijn Finance door flexibele en eenvoudige contract-/financiële administratie – ook voor verbruik en dashboards.
  • HR – De automatisering van in-, door- en uitstroomproces geeft jou houvast in HR.

 

Zorg ERP Financiële input

360 graden inzicht met ERP

Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van de toekomst. Welk vraagstukken er ook bij je spelen voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities. Meer over wie wij zijn lees je op de de Over Ons pagina.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via Ragnar Gerritsen: ragnar.gerritsen@axians.com