360 graden inzicht met CaseNext

De ICT markt staat volledig op zijn kop – in de meest positieve zin. Innovaties volgen elkaar razendsnel op en zorgen voor de nodige nieuwe uitdagingen. Deze uitdagingen zijn ook groeikansen voor jou! Als ICT bedrijf wil jij namelijk jouw ambities waarmaken en denk jij vooruit aan de volgende stap(pen).

Wij begrijpen  – zelf ook als ICT bedrijf – jouw organisatie en markt als geen ander.  Met onze slimme software kijk je daarom niet meer om naar de dataregistratie in jouw processen en houd je tijd over voor de nodige innovaties. Klinkt goed, toch? Enter CaseNext!

CaseNext: dé oplossing voor jouw ICT bedrijf

CaseNext is dé business software voor ICT bedrijven waarmee je optimaal presteert en voorop blijft lopen in de markt. Het is gebaseerd op het ERP platform van Exact. Met CaseNext…

  • Zijn al jouw belangrijkste bedrijfsprocessen gedigitaliseerd in één geïntegreerd systeem
  • Kies je een passend serviceniveau dat aansluit op jouw wensen

Het mooie van deze software? Je kiest zelf welke onderdelen van CaseNext je in gebruik neemt. Je stemt het dus af op de volwassenheid van je organisatie en je toekomstplannen.

Zo kies je – bijvoorbeeld –  alleen voor een bepaalde module of ga je voor de gehele oplossing. Wat je keuze ook is; met CaseNext zijn jouw processen efficiënter ingericht en krijg je meer grip op je organisatie.

Meer gemak en inzicht

Bij Axians hebben wij als doel om bedrijven te ontzorgen met onze software oplossingen. Wij zorgen er met onze tooling en expertise voor dat jij goed je werkt kunt doen.

Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waardoor je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Wij geloven in de kracht van integratie.

Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. We gebruiken hiervoor Exact Synergy  als fundament.

Ga voor een veerkrachtige ERP-oplossing met CaseNext!

Drie varianten

CaseNext is beschikbaar in drie varianten:

  • CaseNext 1 – De vertrouwde basisoplossing met Exact Synergy en Exact Globe
  • CaseNext 2 – Het meestgebruikte financiële systeem Exact Online (Premium) met de voordelen van CaseNext
  • CaseNext 3 – Je eigen financiële fundament, gekoppeld met de krachtige oplossingen van CaseNext
Future Proof | Axians Future Proof | Azure

Jouw processen vereenvoudigd

Met CaseNext worden jouw processen efficiënter ingericht en krijg je grip op jouw organisatie. Maar welke processen verbeter je nou precies?

  • Sales – Grip op jouw salesprocessen dankzij het volledige inzicht in de salesfunnel en het Quote to Cash proces.
  • Delivery – Meer grip op je projecten en capaciteit
  • Services -Jij tilt jouw service naar een hoger niveau door zicht op contractafspraken en de ondersteuning van jouw ITIL processen.
  • Finance – Stroomlijn Finance door flexibele en eenvoudige contract-/financiële administratie – ook voor verbruik en dashboards.
  • HR – De automatisering van in-, door- en uitstroomproces geeft jou houvast in HR.

 

Zorg ERP

360 graden inzicht met ERP

Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van jouw toekomst. Welk vraagstukken er ook bij je spelen voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities! Wil je meer over ons weten? Lees het op de Over Ons pagina.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via Ragnar Gerritsen: ragnar.gerritsen@axians.com